- AutorOdp.
- 21 maja 2008 at 19:10
Mam male sutki, nie sa takie jak powinny byc:( Nawet lekarka tak powiedziala, no ale kazdy ma swoja urode. zawsze mnie ten problem nekal, ze nie sa takie lekko wystajace. no ale staralam sie jakos akceptpowac. ostatnio jednak moj chlopak powiedzial, ze” szkoda, ze nie mam sterczacych sutkow” zrobilo mi sie przykro. bardzo. on o tym nie wiem, ze zawsze mnie ten temat dreczyl:( sa jakies metody zeby to zmienic? mniej inwazyjne niz operacja?? Pomozcie prosze:)
21 maja 2008 at 19:53też mam małe i pewnie bede miała problem z karmieniem…….w sumie nigdy nie zastanawiałam się czy istnieje jakaż metoda powiekszenia ich 🙂 jakoż wydaje mi sie to nie realne ale może może…ja nic o jakiejkolwiek metodzie nie wiem 🙂
21 maja 2008 at 20:20moze rzeczywiscie wyolbzymiam odrobine… ale tak to juz z nami kobitkami jest, nawet na reklamch kostiumow sa same dziewczymy ktorym zazdroszcze. mysle ze zabolalo ze o tym powiedzial, bo sama sie z tym nie za dobrze czuje. myslalam ze moze on na to zwraca mniejsza uwage niz ja, ale sie pomylilam:(
22 maja 2008 at 10:16Ja słyszałam, że jak mężczyzna często”ssie” sutki to one sie w ten sposób powiększają.
22 maja 2008 at 10:17buahahahahaa
22 maja 2008 at 12:10[usunięto_link] wrote:
Ja słyszałam, że jak mężczyzna często”ssie” sutki to one sie w ten sposób powiększają.
Pierwsze słyszę.
Gdyby tak było- niektóre kobiety miałyby sutki… ogromne. 😉22 maja 2008 at 14:31Powiększają się,ale tylko na chwilę 🙂 potem wracają do swoich pierwotnych rozmiarów 😉
22 maja 2008 at 14:40[usunięto_link] wrote:
buahahahahaa
Prostaczka 😕
Jest opcja, że albo masz sutki małe genetycznie i nic z tym nie zrobisz, albo nazwą „małe sutki” okreżliłaż chore sutki, które są wklężnięte. Bo bywają takie przypadki. Wtedy włażnie można zastosować Niplette, który wysysa je.
22 maja 2008 at 14:45@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
buahahahahaa
Prostaczka 😕
Jest opcja, że albo masz sutki małe genetycznie i nic z tym nie zrobisz, albo nazwą „małe sutki” okreżliłaż chore sutki, które są wklężnięte. Bo bywają takie przypadki. Wtedy włażnie można zastosować Niplette, który wysysa je.
opanuj sie, gowniaro.
22 maja 2008 at 14:50[usunięto_link] wrote:
Ja słyszałam, że jak mężczyzna często”ssie” sutki to one sie w ten sposób powiększają.
Ja kiedyż nawet oglądałam jakiż program że jeżeli kobieta ma problem z małymi sutkami (byl to program związany CHYBA z kobietami które mają problemy z karmieniem dziecka) to powinna ćwiczyć: czyli masować i wyciągać do góry 😯 😕
22 maja 2008 at 14:59to ty się opanuj. Tak się zażmiałaż czytając to, ze twoje palce nie mogły się powstrzymać przed wystukaniem chamskiego „hahaha”? Taka prwada. Jestes zołzą. Po co krytukujesz, wyżmiewasz?
23 maja 2008 at 10:02ale sutki czy brodawka…te okragle… ups…
bo ja sie kocham,szaleje,chry jestem jak widze takie male sutki…no te na okolo sutka…
takze sa tacy i tacy… 😀
10 czerwca 2008 at 21:39[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja kiedyż nawet oglądałam jakiż program że jeżeli kobieta ma problem z małymi sutkami (byl to program związany CHYBA z kobietami które mają problemy z karmieniem dziecka) to powinna ćwiczyć: czyli masować i wyciągać do góry 😯 😕
też coż podobnego widziałam..natura niestety nie zawsze obdarza nas jak byżmy chciały 😐
25 czerwca 2008 at 17:43a co z niplette?? używała tego któraż z Was? bo rozważam kupno…
13 lipca 2008 at 20:59mam 18 lat i raczej skonczylam juz dojrzewac..
piersi mam dosyc duze i jedrne, gdyby nie plaskie sutki byloby wszysko wporzadku.. nie nawidze swoich sutkow.. (w sumie to ich nie ma..)
na poczatku jak zaczelam dojrzewac myslalam ze to jest normalne i ze wreszcie urosna ale po kilku latach zrozumialam ze chyba jednak zostana takie jakie byly.. ;/ takie sutki to straszny kompleks i chcialabym cos z tym zrobic. ;( podczas stosunku ze swoim chlopakiem zawsze na sobie mam stanik.. poniewaz strasznie sie wstydze..
a druga sprawa w przyszlosci chce zostac matka a nie wyobrazam sobie karmienia piersia z takimi sutkami..
czekam na odpowiedzi.. - AutorOdp.