- AutorOdp.
- 14 lipca 2008 at 06:37
takie sutki sie operuje.
14 lipca 2008 at 09:45operuje? Można nosić Niplette.
14 lipca 2008 at 10:00ja najbardziej: to sie operuje i to w dodatku operacje sa refundowane.
powinni sie taka wada zainteresowac rodzice jeszcze w okresie dojrzewania. ale wiadomo: w polsce dzieci z grzybica czy wkleslymi sutkami wola forum internetowe…
14 lipca 2008 at 10:19tzn parvati ze masz grzybice czy nierozwiniete sutki? bo tez sie kwalifikujesz do tych, ktorzy WOLĄ i baaaardzo duzo przesiaduja na forum.
14 lipca 2008 at 10:20assho…daruj sobie.
twoj poziom jest dobijajacy.
14 lipca 2008 at 10:23nie chcialam Cie dobić parvati… słonko 😆
14 lipca 2008 at 10:25to nastepnym razem: mysl zanim napiszesz kolejna glupote. i moze…zapisz sie do biblioteki…
14 lipca 2008 at 10:31do bilbioteki chodze regularnie, przy takiej ilosci nauki jest to niezbedne. ale propozycja za propozycje- proponuje wiec Tobie zaczac sie czyms interesowac, bo na forum siedzisz dniami i nocami, jestes najbardziej aktywnym tu użytkownikiem i… szkoda po prostu, ze niektorzy tak sie marnują.. tak jak Ty. zajmij sie czyms.
14 lipca 2008 at 10:38owszem: spedzam przed kompem caly dzien i nie jest mi z tym specjalnie do smiechu. ale: sila wyzsza.
ale: nie mam ochoty na slowne przepychanki z kims takim jak ty. zatem: nie skacz do mnie. idz pod smietnik i skocz do kogos na swoim poziomie.
ja nie jestem zainteresowana.
14 lipca 2008 at 10:39z tego co widze to jestes i to bardzo.
aha- i nie spamuj. bo juz nie rozrozniam twoich monotematycznych postow.
14 lipca 2008 at 10:43[usunięto_link] wrote:
z tego co widze to jestes i to bardzo.
aha- i nie spamuj. bo juz nie rozrozniam twoich monotematycznych postow.
😯 😯 😯
wchodzisz w watek, piszesz nie na temat, a potem walisz takim tekstem???
ty jestes po prostu zwykla idiotka.
14 lipca 2008 at 10:45o to jest ta co nie ma ochoty sie w dyskusje wdawac 😉
*twoje wyzwiska traktuje jak spamy, nie na powaznie.
14 lipca 2008 at 20:06parvati dziekuje ci za odpowiedz..
ale to bylo zbedne.![powinni sie taka wada zainteresowac rodzice jeszcze w okresie dojrzewania.
ale wiadomo: w polsce dzieci z grzybica czy wkleslymi sutkami wola forum internetowe…]po pierwsze: to w moim pytaniu nie bylo nic o moich rodzicach..
wiec nie powinni cie interesowac.
po drugie: jak widac ty tez preferujesz forum internetowe i chyba za bardzo sie wczuwasz.
po trzecie: nie jestem dzieckiem (mysle ze chcialabys miec tyle lat co ja)15 lipca 2008 at 10:55ze swojego wieku jestem zadowolona. z sutkow rowniez.
15 lipca 2008 at 12:01[usunięto_link] wrote:
ja najbardziej: to sie operuje i to w dodatku operacje sa refundowane.
Skąd wiesz, że są refundowane? Ja słyszałam, że Niplette jest refundowane, ale tylko dla kobiet w ciąży. Reszta musi kupować na własna rękę. Poza tym to pomaga, moja znajoma kupiła to sobie będąc w ciąży i chyba jej pomogło.
Pewnie można operować, ale Niplette chyba też pomaga nie? - AutorOdp.