malutki problem

• Autor
    Odp.
  • gratapersona
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

kurcze moj facet ma urodziny a ja nie wiem co mu kupic rzucie jakims pomyslem PROSZE

anomalia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ja mojemu facetowi dalam na urodziny poduszke z moim zdjeciem podobala sie bardzo pomysl lepszy od zwyklej ramki ze zdjeciem .Mozna zamowic w internecie alob w drogeriach Rossmann 😀

gratapersona
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ciekawy pomysl tylko gorzej jak bedzie mial koszmary spiac na tej poduszce :p 😛

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

To zależy czym się interesuje. Mój facet uwielbie piłkę nożną i taekwondo to kupuje mu czasem rzeczy związane z tymi sportami. 🙂

skorpion
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Mój facet zakochał się w moich oczach i wiecznie mi powtarza, ze są niesamowite i chciałby je móc miec ciagle ze sobą, a że nie mamy możliwożci mieszkac razem postanowiłam zrobić zdjęcie moich oczu, udałam się do fotografa, on je tak żlicznie dokreował i zrobił 100×100 cm, poczym zakupiłam ramke i dałam mu własnie taki prezent. Możliwe, że banalny, ale cieszył sie jak dziecko, gdy go dostał, a teraz wisi nad jego łóżkiem 😉

AndQ
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

skorpion swietny pomysl brawo za pomysłowożć

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Jeszcze lepszy jest pomysł angie. Nie dożć, że bardzo miły, to jeszcze odpowiedź spóźniona, już pewnie po urodzinach. Lepiej się najpierw zastanowić, a później napisać.

kingula
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

prezentów dla facetow szukajcie na xxxxxxxxxxxxx

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " malutki problem"

Przewiń na górę