- AutorOdp.
- 23 grudnia 2007 at 15:55
od jakiegoż czasu zaczęły przeszkadzać mi blizny po trądziku które miałam na całym ciele ( i mam do dzisiaj)… stosuje kosmetyki garniera ale nic nie pomaga tylko pojawiaja sie na moich policzkach
pryszcze 🙁23 grudnia 2007 at 16:48Wybierz się do dermatologa. Zapisze ci jakież mażci czy kremy.
23 grudnia 2007 at 18:08byłam u dermatologa przepisał mi jakiż lek po którym wyskoczyły mi czerwone małe krosty, które strasznie swędziały. A trądzik nie schodził tylko jeszcze gorzej mi wysypało
21 lutego 2008 at 11:55idź do innego dermatologa! znam to z dożwiadczenia… utrafić na dobrego specjalistę to jak znaleźć 100zł na ulicy. ale wiem ze się da! dobrego dermatologa można poznać już po tym czy przeprowadza z tobą wywiad na 1 wizycie, tzn pyta czy bierzesz jakież leki, czy współżyjesz, jakie miałaż wczeżnie leki, czy stosujesz użo kosmetyków, itd itd,
Spróbuj iżc do jeszcze jakiegoż specjalisty!! szczególnie takiego, którego polecają inne osoby np. na jakimż forum24 lipca 2008 at 18:48Jesli nie dermatolog to moze zapytaj w aptece o konsultacje z dermokonsultantka,ona tez moze pomoc i napewno poleci cos dobrego i sprawdzonego 😆
25 lipca 2008 at 22:23dokladnie, poszukaj jakiegos sprawdzonego dermatologa w twoim miescie, na pewno w koncu trafisz na super specjaliste, ktory pomoze ci dobrac odpowiednie kosmetyki do pielegnacji twarzy i „lekarstwa”.w koncu na pewno cos ci pomoze, ale potrzeba jest tez cierpilowsc 🙂
14 sierpnia 2008 at 08:13Zapytaj w aptece o cos z serii dermokosmetykow .Sa to naprawde dobre,sprawdzone kosmetyki.Jesli nie chcesz kupowac zanim nie sprawdzisz sama popros o probke (ja tak robie i jak do tej pory jestem zadowolona).Sa hipoalergiczne wiec nie powinno byc problemow z uczuleniem,wysypka itp.
23 sierpnia 2008 at 16:44Ostatnio wynalazłam krem na blizny, nie tylko po trądziku, nazywa się no-scar. No nie jest jakaż bardzo tania, ja zapłaciłam 50 zł za 50 ml. Ma bardzo ładny, delikatny zapach i fajnie wygładza. Kupiłam niedawno, więc po dłuższym stosowaniu mogę się odezwać jak efekty:)
10 grudnia 2008 at 18:08Kremy i mażci raczej nie usuną blizn. Mogą jedynie wspomagać inne terapie.
Na blizny potrądzikowe skuteczny jest wałeczek nakłuwający Mns roller, do domowego użytku. Po kilku tygodniach można sie cieszyć efektami 🙂22 grudnia 2014 at 21:02W redukcji blizn mogą pomóc zabiegi laserowe lub zabiegi karboksyterapii. Na blizny potrądzikowe możesz stosować mażć Cepan lub No-Scar.
- AutorOdp.