Mam czarne wlosy na rekach!!

• Autor
    Odp.
  • czekoladka007
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

mam czarne wlosy na rekach i nie wiem co zrobic zeby je rozjasnic. bardzo mi to przeszkadza… co moge zrobic aby byly jasniejsze?

Luthien
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Użyć rozjażniacza Sally Hansen 😉

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja depiluję [depilatorem mechanicznym lub maszynką jednorazową czasami tylko przycinam maszynka do włosów bez nakładki] ciemne czy jasne jakos tak mi sie wydają nieestetyczne

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Skoro golisz sie pod pachami, to golisz tez rece! Ja mam jasne wlosy na reku, ale oczywiscie je gole, bo jak to wyglada?

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

to forum jest niesamowite. od zawsze mam ten problem i nigdy nie mialam odwagi z kims o tym porozmawiac bo balam sie ze tego nie zrozumieja. moje wlosy na rekach sa czarne jak wegiel i dlugie. nigdy ich nie golilam bo przerazalo mnie ich odrastanie. ale nie wpadlam na to zeby je np podciac maszynka 🙂 sprobuje i zobaczymy co z tego bedzie 🙂

xyz
    Member
    • Maniak

dziewczyny przez 4 lata liceum dogryzano mi na ten temat. w pracy pora letnia troszke sie wstydzilam. jak jestem gdzies z mezem to raczej rekawow nie podciagam a teraz. wlasnie nalozylam na meza maszynke do wlosow najkrotsza nakladke i ciach raz za razem i efekt jest cudowny 🙂

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

Ja na szczescie nie mam tego problemu, ogolnie jestem malo owłosiona Moja znajoma ma włoski na rekach smaruje je zwykłą woda utleniona i naprawde robia sie jasniutkie do tego je delikantnie przycina i jest elegancki widok. Natomiast z jej doswiadczenia wiem ze kiedy zaczela golic odrastały jej bardzo geste i o wiele czarniejsze, miała z nimi wiekszy problem

xyz
    Member
    • Maniak

raz kozie smierc 🙂 odrosna to wtedy utlenie. do dzis nie wiedzialam ze mozna sobie radzic z nimi na tyle sposobow

Tuska
    Member
    • Pasjonat

po to tu jestesmy zeby sobie pomagac 😀

xyz
    Member
    • Maniak

bardzo zaluje ze dopiero teraz trafilam na to forum. przez tyle lat marnowalam godziny przed kompem. zreszta zobaczymy czy to forum spelni moje oczekiwanie – mianowicie ma mi zastapic jakies kolezanki bo na nadmiar nie moge narzekac

mia1980
    Member
    • Maniak

ja przycinam, gole i nie zauważyłam żeby rosły gężciejsze i ciemniejsze[nie robie tego systematycznie więc maja okazję odrosnąć i wtedy widze jaki jest efekt podcinania]. Może niektórym sie tak zdaje bo nie obcięty włos ma końcówkę szpiczastą a jeżli go zetniemy to wtedy nie jest ona szpiczasta tylko prosta i to daje wrażenie jakby były grubsze i ciemniejsze[to tak jak z włosami na głowie jesli nie obcinamy to końcówki są cieńsze z racji tego że są zniszczone]

emotional_woman
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 15
    • Bywalec

woda utleniona.
    ale nie raz czy dwa.
    lecz czesto i systematycznie.
    to daje skutek 🙂

xyz
    Member
    • Maniak

no ale jak z ta woda utleniona. mam wylac na reke i wmasowac? jakos nie wiem jak sie do tego zabrac

mia1980
    Member
    • Maniak

no włażnie…. jaka to ma być woda utleniona[ilu procentowa] i jak często to smarować, i czy włoski po niej się wykruszą, czy powoduje to zmniejszone odrastanie… bo chciałam to zastosować na okolice bikini ale nie w celu rozjażnienia 😆 tylko w celu pozbycia się włosków

Tuska
    Member
    • Pasjonat

z tego co wiem to jedynie rozjasnia włoski, moja koleżanka nasącza wacik wodą utleniona i smaruje kilka minut ale wloski same w sobie nie wypadaja, przynajmniej u niej, niestety nie wiem ilu procentowa jest ta woda.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mam czarne wlosy na rekach!!"

Przewiń na górę