- AutorOdp.
- 3 czerwca 2008 at 11:58
No chyba nie, prawda? Do ginekologa idź kobieto!
3 czerwca 2008 at 16:09a czy ty wiesz że możesz plamic cały miesiąc??
ja plamiłam
nie brałam z 2 lata teraz zaczęłam i plamiłam 🙂4 czerwca 2008 at 10:05nawet na ulotce jest napisane że jest możliwożć plamienia.. ludzie czemu wy ulotek nie czytacie?!
5 czerwca 2008 at 11:23bo dzieci neostrady jedyne litery jakie rozpoznają to te wypikselowane… na monitorze… z nadrukowanymi na ulotkę już jest problem… taka nowa choroba cywilizacyjna myszko…
5 czerwca 2008 at 17:00[usunięto_link] wrote:
bo dzieci neostrady jedyne litery jakie rozpoznają to te wypikselowane… na monitorze… z nadrukowanymi na ulotkę już jest problem… taka nowa choroba cywilizacyjna myszko…
Kurcze na prawdę coż w tym jest… I tak jakby sama się też poczułam tym dotknięta.
Idę poszukać jakiejż książki, bo od tych wakacji to mózg mi powoli pajęczyną zarasta… 😉6 czerwca 2008 at 11:07[usunięto_link] wrote:
bo dzieci neostrady jedyne litery jakie rozpoznają to te wypikselowane… na monitorze… z nadrukowanymi na ulotkę już jest problem… taka nowa choroba cywilizacyjna myszko…
🙂 to jest straszne.. 😀
6 czerwca 2008 at 11:19jak dla kogo… ja ulotki czytam… a zdrowie dzieci neostrady to ich problem… 😉
6 czerwca 2008 at 11:28[usunięto_link] wrote:
jak dla kogo… ja ulotki czytam… a zdrowie dzieci neostrady to ich problem… 😉
hihi ja też czytam.. 😀 i książki.. 😀
a no dzieci Neostrady będą miały ciężko w życiu 😛
6 czerwca 2008 at 13:31Coż mi się wydaję, że temat „dzieci neostrady” to nie ten dział… 🙂
A co do palmienia, to jak najbardziej możliwe, ale warto iżć do lekarza… gdyby to się potórzyło, np. tabletki mogą być za słabe (ja tak miałam).
- AutorOdp.