mam wszystko co pociaga kobiety i nic nie moge

• Autor
    Odp.
  • elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

mam wszystko co pociaga kobiety, sylwetke, twarz, jestem kims do kogo zaraz dziewczyny sie przystawiaja, odrazu sa fale na ktorych komunikuje sie z nimi, patrza mi sie w oczy, wszyskto jest takie proste, wystarczy usmiech, moja mysl ktora odrazu komunikuje sie z ich mysla, ale zarazem mam w sobie cos co sprawia ze nie mam najmniejszej szansy na sex, rozmowe, znajomosc z plcia kobiecą, szansy przestac byc prawiczkiem i zakochac sie

delikatna
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 11
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

ale zarazem mam w sobie cos co sprawia ze nie mam najmniejszej szansy na sex

co Ci tak od razu na seksie zależy? Najpierw poznaj dobrze dziewczyne, a dopiero potem myżl o tym….

[usunięto_link] wrote:

szansy przestac byc prawiczkiem i zakochac sie

dlaczego tak przeszkadza Ci to, że jesteż prawiczkiem?
    Chyba każda kobieta chciałaby być tą ”pierwszą”. Tu akurat w tym nie ma się co żpieszyć i uprawiać seks tylko dlatego, żeby w końcu nie być prawiczkiem… eh. A widzisz…. nie zakochałeż się jeszcze, bo nie znalazłeż tej ”jedynej”. Warto poczekać.. . Jesli mogę wiedzieć to ile masz lat? ;>

elm303
    Member
    • Zapaleniec

ja juz mam 31 ale jestem na etapie 15lat – tz nierobilem tego wszystkiego co robia dziewczyny – w wieku 15lat maja juz za soba tyle doznan z zycia ktorych ja nie mialem w 1% w calym, wiec nie moge przejsc do dalszego etapu zycia.
    Akurat zadna by niechcialabyc ta pierwsza bo one niewidza w chlopaku piekna ze zblizenia sexualnego, tylko oczekuja umiejetnosci postepowania z kobietami

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

elm, jesteż żałosny z tymi swoimi tekstami i wyżalaniem się, a to kobiet nie pociąga

elm303
    Member
    • Zapaleniec

caly swiat jest sprzedany temu co pociaga kobiety, a dla nich nagi chlopak jest najmniej rajcujaca rzeczą, nawet niezasluguje na bycie przedmiotem, jest zdany na to by kreowac sie na wspanialy obrazek ktorym beda sie zachwycac kobiety ktory oznacza nic innego jak marionetke z ktorej maja pozytek kobiety, wspanialosc mezczyzny ktorą zżera kobieta, walki samocow, wiezowce, telefony komorkowe, a to wszystko w [cenzura] kobiet

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

… i włażnie przez takie gadanie/myżlenie/nastawienie żadna do tej pory poznana kobieta nie chce z Tobą być

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mam wszystko co pociaga kobiety i nic nie moge"

Przewiń na górę