• Autor
    Odp.
  • isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Czy z mężczyzną który jest maminsynkiem da się wytrzymać?

Czy jest tak że partnerka takiego faceta jest na drugim miejscu bo dla niego mama jest najważniejsza, ponad to wtrąca się do wszystkiego i poucza? On ją usprawiedliwia i w rezultacie to jego kobieta wychodzi na najgorszą?
    Są sposoby aby to zmienić?

Pytam z czystej ciekawożci, mój M. na szczężcie taki nie jest ale za to mój brat….:)

malaDoReMi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Wg mnie różnie to bywa. Są tacy, których da się naprostować, ale są też niereformowalni. Wydaje mi się, że zawsze lepiej spróbować, by czegoż nie żałować. Ale nie ma co się rozczulać nad takim facetem, gdy nam to przeszkadza – jeżli sam nie zrozumie tego, to kobieta mu na siłę nie wytłumaczy.
    Pozdrawiam

[usunięto_link]

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Z dożwiadczenia wiem,że cięzko być z takim facetem. A w zasadzie to graniczy to prawie z cudem!

Jeszcze jest jako tako jak Jego Mamusia Cie toleruje (ale prawda jest taka,że własnie takie dominjące matki maja ogromne wymagania co do synowej i żadna jej nie odpowiada…) ale jak już Cię nie cierpi to w ogóle związek jest prędzej czy później skazany na niepowodzenie no chyba,że kobiet ama taki charakter że będzie potrafiła trwać na drugim planie,na drugim miejscu i będzie żyć z myżlą,że jego Matka wtraca się do związku i zawsze mówi ostatnie słowo!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Maminsynek?"

Przewiń na górę