- AutorOdp.
- 6 marca 2019 at 12:11
Na pewno znacie kosmetyki tej marki 馃檪 Ja je bardzo lubi臋 i ch臋tnie zosta艂abym konsultantk膮. Tylko nie bardzo wiem jak si臋 za to zabra膰. Czy powinnam si臋 z tym uda膰 do mojej konsultantki? A mo偶e jest tu jaka艣 i podpowie co i jak? 馃檪
19 marca 2019 at 23:02Znam kilka konsultantek – znajdziesz list臋 na ich stronie, wiele z nich udziela si臋 aktywnie na fb. Osobi艣cie nie korzystam z ich kosemtyk贸w, ale wiele os贸b sobie chwali.
Mechanizm dzia艂ania jak w AVON i Oriflame. Teraz po prostu Mary Kay jest badziej na topie – st膮d pewnie Twoje zainteresowanie.31 marca 2019 at 11:14No dla mnie to nie tylko bardziej na topie, ale te偶 jednak wy偶sza p贸艂ka, lepsza jako艣膰. No i nie ukrywam, 偶e fajnie by by艂o gdybym mog艂a je dla siebie kupwac taniej, ale przy okazji te偶 troch臋 na tym zarobi膰, pozna膰 inne kobiety, spotyka膰 si臋 od czasu do czasu.
8 maja 2019 at 21:01Dziewczyny jak zacz膮膰 by膰 konsultantk膮? Gdzie mo偶na si臋 zg艂osi膰? Przez ich stron臋? Czy oni robi膮 jakie艣 szkolenia na temat ich produkt贸w?
13 maja 2019 at 11:02A co Ci stoi na przeszkodzie spr贸bowa膰? Przecie偶 zawsze mo偶esz si臋 wycofa膰, je偶eli uznasz, 偶e nie jest to zaj臋cie dla Ciebie. 馃檪
29 wrze艣nia 2019 at 17:17S膮 szkolenia, spokania, dostajesz mn贸stwo materia艂贸w na start, wi臋c to nie jest tak, 偶e sama musisz si臋 wszystkiego dowiedzie膰. Zapisa膰 si臋 mo偶esz przez konsultantk臋, z kt贸r膮 podpiszesz umow臋. Znasz jak膮艣? Je艣li nie to zerknij na stron臋, jest tam lokalizator.
- AutorOdp.