• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Na pewno znacie kosmetyki tej marki 馃檪 Ja je bardzo lubi臋 i ch臋tnie zosta艂abym konsultantk膮. Tylko nie bardzo wiem jak si臋 za to zabra膰. Czy powinnam si臋 z tym uda膰 do mojej konsultantki? A mo偶e jest tu jaka艣 i podpowie co i jak? 馃檪

Aggie
    Participant
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Znam kilka konsultantek – znajdziesz list臋 na ich stronie, wiele z nich udziela si臋 aktywnie na fb. Osobi艣cie nie korzystam z ich kosemtyk贸w, ale wiele os贸b sobie chwali.
    Mechanizm dzia艂ania jak w AVON i Oriflame. Teraz po prostu Mary Kay jest badziej na topie – st膮d pewnie Twoje zainteresowanie.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

No dla mnie to nie tylko bardziej na topie, ale te偶 jednak wy偶sza p贸艂ka, lepsza jako艣膰. No i nie ukrywam, 偶e fajnie by by艂o gdybym mog艂a je dla siebie kupwac taniej, ale przy okazji te偶 troch臋 na tym zarobi膰, pozna膰 inne kobiety, spotyka膰 si臋 od czasu do czasu.

emila22
    Participant
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

Dziewczyny jak zacz膮膰 by膰 konsultantk膮? Gdzie mo偶na si臋 zg艂osi膰? Przez ich stron臋? Czy oni robi膮 jakie艣 szkolenia na temat ich produkt贸w?

Ishtar
    Participant
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

A co Ci stoi na przeszkodzie spr贸bowa膰? Przecie偶 zawsze mo偶esz si臋 wycofa膰, je偶eli uznasz, 偶e nie jest to zaj臋cie dla Ciebie. 馃檪

Dorota123
    Participant
    • Maniak

S膮 szkolenia, spokania, dostajesz mn贸stwo materia艂贸w na start, wi臋c to nie jest tak, 偶e sama musisz si臋 wszystkiego dowiedzie膰. Zapisa膰 si臋 mo偶esz przez konsultantk臋, z kt贸r膮 podpiszesz umow臋. Znasz jak膮艣? Je艣li nie to zerknij na stron臋, jest tam lokalizator.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Mary Kay"

Przewi艅 na g贸r臋