- AutorOdp.
- 29 czerwca 2009 at 20:05
Miszczu w zeszłym roku Redds pomagał zwyciężcom konkursu realizowac swoje marzenia. Słyszałam że w tym roku poszukują ludzi z pełną głową konstruktywnych i na dniach mają byc inf na ich facebooku nie wiem czy tym razem tez będzie konkurs ale coż sie szykuje 😆
Ja jak Józia, ponieważ mam już swoją rodzine to marzę dzien i noc abyżmy w zdrowiu jak najdłużej byli razem szczężliwi. 😀
12 lipca 2009 at 23:05a ja marzę, bym nie musiał już marzyć – lepsze spełnienie i urealnienie
chociaż kto wie ? dziewczyny wiedzą że…lepsza niedoszła – niżeli poszła 😉
no dobra miłe – my nic na siłę 😀
lubimy Was – – to jest w sam raz :-
13 lipca 2009 at 07:43Volkswagen Touareg ewentualnie Toyota RAV4 to jest moje marzenia 🙂
13 lipca 2009 at 09:19Moim marzeniem jest to, żebym nigdy nie musiała żałować swoich decyzji.
A oprócz tego chciałabym mieć psa.13 lipca 2009 at 13:24[usunięto_link] wrote:
A oprócz tego chciałabym mieć psa.
oryginalnie, a jakiego?
18 lipca 2009 at 12:44[usunięto_link] wrote:
Miszczu w zeszłym roku Redds pomagał zwyciężcom konkursu realizowac swoje marzenia. Słyszałam że w tym roku poszukują ludzi z pełną głową konstruktywnych i na dniach mają byc inf na ich facebooku nie wiem czy tym razem tez będzie konkurs ale coż sie szykuje 😆
Ja jak Józia, ponieważ mam już swoją rodzine to marzę dzien i noc abyżmy w zdrowiu jak najdłużej byli razem szczężliwi. 😀
no i faktycznie jest konkurs. i to bardzo otwarty. Każdy kto uważa się za osobę kreatywną, można przedstawić swoją wizję żwiata Redd’s i w zamian za to wygrać wycieczkę do Mediolanu. nie muszę chyba mówić, że warto 🙂 szczegóły na kreacjeredds.pl i na facebooku Kreatywnej Redd’sa.
Dziękuję za wspólną zabawę i zapraszam do wzięcia udziału w konkursie.
19 lipca 2009 at 10:18[usunięto_link] wrote:
a ja marzę, bym nie musiał już marzyć – lepsze spełnienie i urealnienie
z tym się akurat zgodzę 😉
a marzeń mam mnóstwo… jak na razie najważniejsze: zdać egzamin na prawko, który już niedługo, i kupić sobie żwietny samochód 😀19 lipca 2009 at 20:53Marzę, że wygram 3 miejsce w konkursie: [usunięto_link]
Możecie pomoc klikajac [usunięto_link] i 'pogratuluj parze’ – dzięki za pomoc 🙂
24 lipca 2009 at 09:06Największe marzenie to spełnić te wszystkie mniejsze.
Cele mam 3:
– skończyć studia (informatyka) – zostało mi 2,5 roku do tytułu inżyniera
– otworzyć firmę (agencja reklamowa)
– kupić porsche -> wymienne na miłożć życia, ale tej raczej nie znajdę więc porsche się zadowole26 lipca 2009 at 16:03A ja chciałabym się nie bać wejżć na szczyt wysokiej góry.
Z tego byłabym dumna..
29 lipca 2009 at 18:27moje marzenie nie wyróżnia sie: bardzo bym chciała założyć szczężliwą rodzine, i mieć dobrą prace- żebym nie martwiła sie co jutro bedę jeżć, oraz mieć zdrowe dzieci Tego bym pragneła najbardziej na żwiecie. Jeżeli to bedzie będę najszczęsliwszą kobieta na ziemi.
12 sierpnia 2009 at 16:30Masa małych marzeń: dostać się na wymarzone studia, poradzić sobie na nich i skończyć je, własny samochód, własne mieszkanko z Moim, wyjżć szczężliwie za mąż i mieć fajne dzieciaki, dobrą pracą znaleźć i życ sobie szczężliwie 🙂 I żeby moje utopijne wyobrażenie żwiata nie rozbiło się na drobne kawałki w spotkaniu z brutalna rzeczywistożcią 🙂
12 sierpnia 2009 at 21:36[usunięto_link] wrote:
– kupić porsche -> wymienne na miłożć życia, ale tej raczej nie znajdę więc porsche się zadowole
to żeż dowaliła… a nie możesz mieć jednego i drugiego? 😉
13 sierpnia 2009 at 06:52W tej chwili bardzo przyziemne.. Zeby się wszystko ułożyło..
14 sierpnia 2009 at 20:58teraz mam tylko jedno: niech już będzie 24.08… = zdany egzam na prawko…
- AutorOdp.