Wyświetlanie 6 wpisów - od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Makarena
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 160
    • Zapaleniec

oczywiżcie wałkiem?

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

jedna_cisz, skoro masz męża od 25 lat pierdol to! liczy się mi wydaje ciąg zdarzeń, dzieci, wspomnienia, długie życie, nie mpowiem szczężcie, Kochana… no cóż lepiuej chyba nie widzieć, niż za dużo widzieć… zarówno od strony babskiej, jak i… od męskiej, co!? czy nie mam racji?

a poza tym fajne są te wrażenia babć i dziadków… czasem, a może nawet vzężciej przyznają się…
    zę się zapędzili, więc pieprz to, nie zrażaj się … proponuję torta! zaprosisz mnie? 😉

Hard
    Członek
    • Maniak

@Hard wrote:

jedna_cisza, skoro masz męża od 25 lat pierdol to! liczy się mi wydaje ciąg zdarzeń, dzieci, wspomnienia, długie życie, nie powiem szczężcie, Kochana… no cóż lepiiej chyba nic nie widzieć, niż za dużo widzieć… zarówno od strony babskiej, jak i… od męskiej, co!? czy nie mam racji? jupi

a poza tym fajne są te wrażenia babć i dziadków… czasem, a może nawet czężciej przyznają się…

wiesz z tymi wnuksami i tak dalej…

że się zapędzili, więc pieprz to, nie zrażaj się … proponuję torta!
    zaprosisz mnie? 😉

Hard
    Członek
    • Maniak
    Hard wrote:
    jedna_cisza, skoro masz męża od 25 lat pierdol to! liczy się mi wydaje ciąg zdarzeń, dzieci, wspomnienia, długie życie, nie powiem szczężcie, Kochana… no cóż lepiiej chyba nic nie widzieć, niż za dużo widzieć… zarówno od strony babskiej, jak i… od męskiej, co!? czy nie mam racji? jupi

a poza tym fajne są te wrażenia babć i dziadków… czasem, a może nawet czężciej przyznają się…

wiesz z tymi wnuksami i tak dalej…

że się zapędzili, więc pieprz to, nie zrażaj się … proponuję torta!
    zaprosisz mnie? 😉

delicja
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Bardzo go kochasz? żyć bez niego nie możesz? Po 25 latach i życiu na odległożć? Czy raczej poczułaż się dotknięta i zraniona, że znalazł inną? Że twoja własnożć się zerwała ze smyczy. Olej go! Niech robi co chce, a Tobie nadal daje kasę. A co do straszenia… słyszałaż o rozwodzie z orzekaniem winy? O alimentach? jak nie to poczytaj.

Izys
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Każda zdrada na pewno jest inna. Doszłam do takiego wniosku po lekturze „Jego zdrada” (można tę książkę kupić na alehistorie.pl). Są tam opisane różne historie zdradzonych kobiet, a także facetów, którzy zdradzili. Jest to na pewno poważny problem, ale każdy sam powinien pomyżleć, czy jest to powód, żeby zostawić drugą osobę.

Wyświetlanie 6 wpisów - od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę