- AutorOdp.
- 15 października 2009 at 17:55
Z biegiem czasu gusty się zmieniają. Kiedy urządzałam mieszkanko po prostu oszalałam na punkcie mebli do zabudowy, bo rzeczywiżcie wyglądają lepiej niż normalne, a poza tym łatwiej zagospodarować małą przestrzeń. Teraz jednak uważam, że to wcale nie był dobry pomysł. Mam straszne trudnożci z czyszczeniem sprzętu AGD. W dodatku chcę wymienić lodówkę i okazuje się, że muszę rozbierać całą konstrukcję.
25 października 2009 at 23:37No tak, faktycznie niezbyt ciekawie 😕 Ja raczej bym lodówki nie zabudowała, bo mi się bardzo podobają te nowe… Nie miałabym po prostu serca zabudować np.czegoż takiego
29 listopada 2009 at 18:41patunia taka lodówka to ozdoba, a nie przedmiot do zabicia deskami. Strasznie nie podobaja mi się zabudowane lodówki, to tak jakbym wyciągała masło z szafki…
13 września 2012 at 09:26Wiecie co, wszystko zależy od fachowców z danej firmy. Wszytko można spieprzyć albo policzyć sobie zbyt wiele. Meble do zabudowy nie muszą kosztować bóg wie ile, mogą być dostarczone na czas i być porządnie wykonane. Mam takie szafy włażnie (z palissandro) i myżlę o przerobieniu kuchni. Pewnie uderzę w to samo miejsce, bo już zostało sprawdzone 🙂
Uważam, że naprawdę można dobrze trafić tylko trzeba szukać, chodzić po forach, pytac się znajomych.29 września 2012 at 20:21Ale zamawiałaż meble na wymiar tak? Jeżli miałabym teraz od nowa urządzać mieszkanie to zdecydowanie meble na wymiar i to kuchnia, salon, sypialnia. Jeżli masz fachowca, który jest w stanie zaprojektować, wymierzyć i złożyć zabudowę to możesz naprawdę taniej mieć takie meble. Przy dużym funduszu zdecydowałabym się na komandora.
2 listopada 2012 at 16:23To duży rabat.
8 listopada 2012 at 15:24Nie wiem czy zauważyłyżcie ale masa sklepów i producentów mebli robi pod koniec roku promocje, obniżki. Tylko hm.. żwięta niebawem.
20 grudnia 2012 at 12:06To fakt,dlatego jeżeli już kupować meble do zabudowy i nie tylko- to włażnie najlepszy czas z racji żwiąt możemy spotkać wiele ciekawych promocji.
14 lipca 2015 at 08:16Moim zdaniem kluczową rolę odgrywa przestrzeń,wymiary czy to kuchni czy pokoju dziennego,czasem jedynym sensownym rozwiązaniem są meble zamawiane na wymiar.
- AutorOdp.