- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 8 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 15 lat, 9 miesi臋cy temu przez
eBoska.
- AutorWpisy
- 31 grudnia 2008 o 11:22 #4472
Witam! Czy kt贸ra偶 z Was przechodzi艂a totalna metamorfoz臋? chodzi mi o kompletna zmiane swojego stylu ubierania i wygladu oczywiscie tez, itp.. Ja mam zamiar przejsc taka metamorfoze bo czuje sie zle ze soba, nie podoba mi sie wiele rzeczy we mnie.. 馃槼 Jesli mozecie to napiszcie co zmienilyscie i co sprawilo ze teraz czujecie sie atrakcyjnie w swoim ciele. pozdrawiam 馃槈
5 stycznia 2009 o 22:13 #135018Zrobi艂am dready:PP
6 stycznia 2009 o 08:35 #135019Ja zmieni艂am rok temu fryzure i to by艂 strza艂 w dziesiatk臋.Ludzie mnie co prawda nie poznawali na ulicy,ale ka偶dy m贸wi艂,ze teraz jest zdecydowanie lepiej.Nie ma nic gorszego ni偶 藕le dobrana fryzura 馃槨 Nawet najlepsze ciuchy i makija偶 wtedy nie pomog膮.
6 stycznia 2009 o 15:36 #135020Yyy po prostu akceptuj臋 siebie,czuj臋 si臋 piekna,bez 偶adnych wi臋kszych zmian 馃檪 to bardzo wa偶ne,偶eby czu膰 sie dobrze we w艂asnej sk贸rze… i to zmiana,kt贸r膮 szczeg贸lnie Ci polecam-pokochanie siebie 馃榾
A co do zmian…kiedy偶 z blondynki sta艂am si臋 tak膮 prawie brunetk膮(mia艂 by膰 kasztan,wyszed艂 prawie czarny z czewonym po艂yskiem…).Efekt by艂 偶wietny i bardzo mi to pasowa艂o 馃檪 teraz jestem blondynk膮 znowu.A kiedy ciocia zobaczy艂a moje zdj臋cie z tamtego okresu zapyta艂a zdziwiona: „czyje zdj臋cie masz w tej ramce???” 馃槅
6 stycznia 2009 o 17:39 #135021Ja chyba nie zdecydowa艂abym si臋 na ca艂kowit膮 metamorfoz臋. Ba艂abym si臋, 偶e po b臋d臋 wygl膮da艂a znacznie gorzej. Nawet przed zmian膮 fryzury na fryz z grzywk膮 na skos mam teraz powa偶ne obiekcje… Chcia艂abym, a boj臋 si臋 馃檪
8 stycznia 2009 o 12:53 #135022@shanleenka wrote:
Zrobi艂am dready:PP
Ja mam dready juz 4 lata… i chc臋 jakiej偶 zmiany, tylko narazie mam za kr贸tkie odrosty 偶eby 偶ci膮膰
11 pa藕dziernika 2010 o 17:58 #135023wstaw fotke przed i po metamorfozie 馃檪
bo chce zobaczyc czy byla udana 馃檪 馃槅18 pa藕dziernika 2010 o 12:46 #135024Metamorfozy przechodzi艂am jak by艂am nastolatk膮 . Uwielbia艂am zmienia膰 kolor w艂os贸w od jasnych blond, po czerwienie, fiolety i ciemn膮 czekolad臋. Obecnie zaakceptowa艂am siebie i pozosta艂am przy odcieniach rudo偶ci:)
18 pa藕dziernika 2010 o 18:24 #135025Ja uwielbiam wszelkie metamorfozy ..najlepsze sa takie kiedy wieczorem wchodzisz na party, a tu szok ze to ty ….taka zupelnie inna…zreszta cala rzecz jak dla mnie moc zmieniac sie wedle potrzeb i natchnienia….
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.