• Autor
    Odp.
  • wikta
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 4
    • Bywalec

Witam! Czy któraż z Was przechodziła totalna metamorfozę? chodzi mi o kompletna zmiane swojego stylu ubierania i wygladu oczywiscie tez, itp.. Ja mam zamiar przejsc taka metamorfoze bo czuje sie zle ze soba, nie podoba mi sie wiele rzeczy we mnie.. 😳 Jesli mozecie to napiszcie co zmienilyscie i co sprawilo ze teraz czujecie sie atrakcyjnie w swoim ciele. pozdrawiam 😉

shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Zrobiłam dready:PP

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Ja zmieniłam rok temu fryzure i to był strzał w dziesiatkę.Ludzie mnie co prawda nie poznawali na ulicy,ale każdy mówił,ze teraz jest zdecydowanie lepiej.Nie ma nic gorszego niż źle dobrana fryzura 😡 Nawet najlepsze ciuchy i makijaż wtedy nie pomogą.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Yyy po prostu akceptuję siebie,czuję się piekna,bez żadnych większych zmian 🙂 to bardzo ważne,żeby czuć sie dobrze we własnej skórze… i to zmiana,którą szczególnie Ci polecam-pokochanie siebie 😀

A co do zmian…kiedyż z blondynki stałam się taką prawie brunetką(miał być kasztan,wyszedł prawie czarny z czewonym połyskiem…).Efekt był żwietny i bardzo mi to pasowało 🙂 teraz jestem blondynką znowu.A kiedy ciocia zobaczyła moje zdjęcie z tamtego okresu zapytała zdziwiona: „czyje zdjęcie masz w tej ramce???” 😆

elle
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja chyba nie zdecydowałabym się na całkowitą metamorfozę. Bałabym się, że po będę wyglądała znacznie gorzej. Nawet przed zmianą fryzury na fryz z grzywką na skos mam teraz poważne obiekcje… Chciałabym, a boję się 🙂

wikta
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 4
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Zrobiłam dready:PP

Ja mam dready juz 4 lata… i chcę jakiejż zmiany, tylko narazie mam za krótkie odrosty żeby żciąć

milkajolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

wstaw fotke przed i po metamorfozie 🙂
    bo chce zobaczyc czy byla udana 🙂 😆

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Metamorfozy przechodziłam jak byłam nastolatką . Uwielbiałam zmieniać kolor włosów od jasnych blond, po czerwienie, fiolety i ciemną czekoladę. Obecnie zaakceptowałam siebie i pozostałam przy odcieniach rudożci:)

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Ja uwielbiam wszelkie metamorfozy ..najlepsze sa takie kiedy wieczorem wchodzisz na party, a tu szok ze to ty ….taka zupelnie inna…zreszta cala rzecz jak dla mnie moc zmieniac sie wedle potrzeb i natchnienia….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Metamorfoza.."

Przewiń na górę