• Autor
    Odp.
  • efinioooo
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

Najważniejsze że to kolejne ułatwienie dzięki któremu możemy zaoszczędzić nasz czas.

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Bardzo dobrze że powstają takie strony, sporo się dzięki nim można dowiedzieć na temat ubezpieczeń

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Ta opcja jest dożć ciekawa [usunięto_link] , nie spodziewałem się że ubezpieczalnie mogą mieć takie podejżcie 🙂 i mogą nas zabezpieczyć nawet kiedy zakładamy rodzinę.

mery
    Member
    • Zapaleniec

Ważne by dobrze wiedzieć, jakie ubezpieczenie jest nam potrzebne w danej chwili i co obejmuje polisa, którą wykupujemy. Nie ucieknie się od przeczytania OWU:)

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Trzeba wiedzieć co się chce jeżeli nie wiemy zawsze można przejrzeć jakiż serwis o ubezpieczeniach i dowiedzieć się o istniejących opcjach.

mery
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Trzeba wiedzieć co się chce jeżeli nie wiemy zawsze można przejrzeć jakiż serwis o ubezpieczeniach i dowiedzieć się o istniejących opcjach.

To jest chyba najlepsze rozwiązanie, na pewno warto się rozejrzeć zanim podejmie się decyzje o kupnie czegokolwiek

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Macie racje.Jesli jest taka mozliwożc podjecia decyzji po opini eksperta to trzeba z tego skorzystac.

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Całe szczężcie że są portale tego typu na których można kogoż zapytać co będzie korzystniejsze w naszym przypadku. Jednak czyjaż opinia może nam pomóc w wyborze.

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Hymm powiem wam że co do ubezpieczeń wyjazdowych zapytałem się eksperta o radę i jestem zadowolony na szczężcie nic się nie stało ale czułem się znacznie bezpieczniej mając żwiadomożć że jak by co mam zapewniona opiekę.

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Tak włażnie tego, szybko i sensownie odpisał 🙂 jednak internet to wspaniały wynalazek.

mery
    Member
    • Zapaleniec

Fakt, dobrze że są takie strony i idee:)

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

I osoby które interesują się tematem i chcą podzielić się swoją szeroką wiedzą i to za darmo to naprawdę się rzadko zdarza 🙂

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Portale zawierające fachowe opinie w znacznym stopniu mogą nam pomóc przy zakupie ubezpieczenia, albo chociaż nakierować nas na jakiż produkt który może być dla nas przydatny.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

No własnie,a jesli juz jestesmy w temacie polisy to czy myslicie o takim swoim zabezpieczeniu na przyszłożć?

mery
    Member
    • Zapaleniec

@zapominajka wrote:

Tak, to jest dobre, bo nie wiemy często co warto wybrać aby mieć dobrą polisę dla siebie czy rodziny.

Tak naprawdę mało osób zna się na tym temacie, na pewno takie strony pomagają dobrze go poznać

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mętlik"

Przewiń na górę