- AutorOdp.
- 9 czerwca 2008 at 17:13
Wstyd powiadasz..oczywiscie jest ale nie wybaczyłabym sobie po tym co przeszłam zeby nie spróbowac, juz silniejsza..Takze teraz to juz tylko trzymajcie kciuki.
18 czerwca 2008 at 19:24doskonale Cie rozumiem…tkwie w podobnym układzie…
18 czerwca 2008 at 20:23delicka86.
Wy troche inaczej myslicie, stad te Wasz posty ” nie ma klasy ” ze zachowal sie jak gowniarz itp. Jasne. Ty kierujesz sie emocjami w wiekszym stopniu niz on, bo on jest bardziej logiczny i analityczny. Zle zrobil ze oklamywal, skrzywdzil tamta, a i troche Ciebie. Musisz wiedziec czego chcesz. Jezeli chcesz tego faceta to ok, ale bierz pod uwage to ze z Toba tez tak moze byc. Z drugiej strony nie ryzykujesz, nie zyjesz. Wsiadajac do samochodu nie myslisz przeciez o wypadku. Mozesz chciec faceta i byc z nim majac w d**** tamta panne, ale bedziesz uwazala ze nie masz seraca. Odpowiem ” ok, a czy Ty powinnas sie martwic o jej szczescie i jej zycie czy o siebie ? ”. Stawiam na Ciebie ale kwestia sumienia to indywidualna sprawa wiec nie napisze Ci tu jaka decyzja jest wlasciwa. To Twoja decyzja i Twoj wybor, sama go podejmiesz i sama odniesiesz korzysci badz straty. Pogadaj z facetem na maksa szczerze, a co do doceniania – powinnas go zjebac za taki tekst.
Cytat, ktory dalas na poczatku jest troche z d*** wziety. Raz jest tak, raz inaczej, rozne sytuacje bywaja, nie stawialbym tutaj na powiedzenia, reguly itp bo to uczucia a nie jakis schemat. Powodzenia 😉
19 czerwca 2008 at 19:18Dzieki za słowa.
Otóz to pomyslałam o sobie i jestem szczeżliwa. Układa sie. Jest lepiej niz powinno być biorac pod uwage te wszystkiie emocje. Nie załuje swojej decyzji a co najwazniejsze::: Wiem ze warto było. Mysli typu ze on mi moze zrobic tak samo sa gdzies tam na szarym końcu A jego etyka zachwania budzi wiele kontrowersji aczkolwiek nie bruzdze sobie tym umysłu juz. trzeba dążyc do szczescia, czasami nawet nie zwazajac na innych oczywiscie nie robiac im krzywdy za bardzo ale prawda jest jedna uczucie nie wybiera:)
25 lipca 2008 at 10:39Okłamał Cię, potem zostawił swoją pierwszą dla Ciebie, to nie wygląda ciekawie.. zrobił tak raz, moze zrobić raz jeszcze tym razem raniąc Ciebie.
- AutorOdp.