- AutorOdp.
- 15 kwietnia 2010 at 07:38
Jak sądzicie, Wawel to słuszny wybór?
16 kwietnia 2010 at 17:58Nie sadze – to juz spora przesada. To był przecietny prezydent i przecietna pierwsza dama (mimo to bardzo ja szanuje za samodzielnosc i obrone in vitro!).
17 kwietnia 2010 at 06:44Para prezydencka powinna być wyróżniona i miejsce pochoku również, ale parą królewską to oni nie byli.
Moim zdaniem powinni być pochowani na powązkach.20 kwietnia 2010 at 21:46Królowie byli władcami państwa,teraz władze sprawuje prezydent-czemu więc nie na wawelu? poza tym juz jest po fakcie.Spory na ten temat uważam za bezsensowne,podobnie jak różnego rodzaju manifestacje.Raczej nie na miejscu w obliczu takiego nieszczężcia.
21 kwietnia 2010 at 15:25[usunięto_link] wrote:
Królowie byli władcami państwa,teraz władze sprawuje prezydent-czemu więc nie na wawelu?.
Wyjęłaż mi to z ust!
Dodam, że nie wszyscy królowie pochowani na Wawelu byli tacy wspaniali. Niektórym wydaje się po prostu, że jak ktoż był królem to i kimż wielkim zarazem.
22 kwietnia 2010 at 07:10[usunięto_link]
ale juz jest troche 'po czasie’, wiec po prostu wysylam swoj 'artykul’ i na tym koncze ten temat.
pozdrawiam
26 kwietnia 2010 at 12:31Fajnie, że temat przycichł. Wydaje mi się, że zbyt napięte dyskusje, to lekkie nieporozumienie. Nikt nie był zadowolony, ale żeby się o to kłócić?
- AutorOdp.