- AutorOdp.
- 17 czerwca 2013 at 11:45
Nie wiem czy piszę we włażciwym dziale, ale chciałabym się zapytać czy są tu jakież dziewczyny z Lublina? Jeżli tak to gdzie najlepiej szukać (planuję kupić). Na jakich dzielnicach się skupić? Może jakież konkretne mieszkania polecicie?
2 lipca 2013 at 09:48No włażnie zależy jakie chcesz mieszkanie (nowe, używane, jaka liczba pokoi,czy z garażem czy bez i multum innych tego typu pytań).
Teraz sporo mieszkań się buduje i to w kilku lokalizacjach, wiec jest wybór 🙂 jeżli chodzi o dzielnicę, to ważne jest połączenie z Twoją pracą/uczelnią/znajomymi itp.
Myżlę, że bez problemu coż wynajdziesz, życzę powodzenia 🙂27 grudnia 2013 at 14:20Wejdz na otodom
23 stycznia 2014 at 12:57dzieki
8 marca 2014 at 20:21JA jestem z Lublina! 😀
Na pewno nie polecam Tatar i Bronowic- chyba, że życie Ci nie miłe albo masz dobre ubezpieczenie 😀 Fajnym osiedlem jest czechów- dobra infrastruktura, dobrze połączenie z centrum, ceny żrednie. Dziesiąta- ceny mieszkań ciut niższe i opłaty niższe. Ale wadą jest to, że w większożci mieszkań które tam są ciepła woda jest z piecyka gazowego- to jednak podnosi koszty. Fajne są też Czuby- Skarpa, Ruta czy Górki. Ceny jedne z wyższych w Lublinie. ale za to ogrom zieleni, szkoły na wszystkich poziomach edukacji, dużo sklepów, blisko na uczelnie… 🙂 wszystko zależy od tego czego dokładnie szukasz:)
17 marca 2014 at 09:22dzieki
10 kwietnia 2014 at 10:16A jak cenowo to wyglada?
- AutorOdp.