- AutorOdp.
- 8 grudnia 2011 at 08:40
NO moja mama w przyszłym tygodniu idzie na wizytę konsultacyjną 😀 Zobaczymy co z tego wyjdzie 😀
12 grudnia 2011 at 11:29ładnie, ładnie… same tu zostałyżmy… a jak nam mamy tak odmłodzą, że będą wyglądały lepiej od nas?! jupi
13 grudnia 2011 at 08:51Faktycznie pusto tutaj 😥 W tym tygodniu wielkie wydarzenie idziemy z mamą na wizytę i mam nadzieję że i na zabieg 😀 Zobaczymy 🙂
4 stycznia 2012 at 11:19No i po żwiętach i po Sylwestrze było duzo jedzenia rodziny, żmiechu. Wiecie jak to żwięta. Ale ja nie o tym. Chciałam się pochwalić moja „nową” mamą 🙂 Pisałam ile było zachodu żeby namówić kobietę na zabieg, który naprawdę był jej potrzebny. Na wizycie pani dr odpowiedziała na każde pytanie mojej mamy choć nie wszystkie były logiczne i dotyczyły zabiegu :):)):) No ja nie miałabym tyle cierpliwożci no ale profesjonalizm to profesjonalizm.
Zabieg podobno był dla mamy bolesny ale jakoż przetrwała. Wyszła troszkę spuchnięta po ukłuciach i czerwona bo po zabiegu był masaż. No efektu od razu nie było, ale za niedługo minie miesiac i mogę powiedzieć że owal twarzy się poprawia i wygładziły sie też drobne zmarszczki. Już wkrótce 2 zabieg a moja mama kolejny raz trzepie portkami 😆16 stycznia 2012 at 12:26Jaka tu cisza 😕 Ja tu wpadam żeby powiedzie że na dniach kolejny zabieg mamusi i standard zapiera się nogami i rękami ale taka jej natura. Wg mojego oka wygląd naparwdę się poprawił no ale myżlę że lekarz najlepiej to oceni po wizycie powiem czy warto tak na 100 % czy też nie ale jak dla mnie warto…
25 stycznia 2012 at 12:19Cicho, bo czasu mało. A weszłam, bo muszę „donieżć”, że efekty zabiegu są super. Teraz muszę jeszcze popracować nad kurzymi łapkami itd… ale tam, gdzie działała narazie Sculptra widać naprawdę dużą poprawę. Siniaczki były małą uciążliwożcią, poza tym wszystko ok.
30 stycznia 2012 at 10:21A moja mamka na drugi zabieg polazła i znów taka wystrachana. Jest po zabiegu teraz i wszystko obyło sie tak jak za pierwszym razem:) Cieszę się ze sie zdecydowała bo dla mnie ten zabieg naprawdę był jej potrzebny, no bo po co skazywać się na pomarszczoną twarz skoro za niewielkie pieniądze można być piękną. 😉
16 lutego 2012 at 08:46a moja zrobiła Sculptrę 🙂 i włażciwie wygląda jak po liftingu 😀 tyle, że skóra taka naturalna… extra 🙂 A ten post powyżej z numerem telefonu…. hmmm…. czyż nie nazbyt bezpożredni?!
27 lutego 2012 at 08:58Nie no wicie co …. Ludzie nie czytajcie takich rzeczy że Edyta Górniak jest popuchnięta bo zrobiłą sobie to czy tamto :// To jest jakaż masakra. Te portale to nic tylko wysysają informacje z palca a potem ludzie wchodzą czytają i gadają głupoty bo oczywiżcie w to wierzą. Chciałam powiedziec że fakt może oni robią sobie jakież zabiegi ale większosć tych super gwiazd bez makijażu i fotoshopa naprawdę wygląda beznadziejnie i to nie przez dużą ilożć szkodliwych zabiegów, tylko dlatego że to są normalni ludzie tacy jak my …
8 marca 2012 at 11:17Jeżeli chodzi o lifting twarzy, to na pewno dobrze jest najpierw zgłosić się do odpowiedniego specjalisty, żeby dowiedzieć się, jaka metoda jest dla nas najlepsza. Z tego filmiku można też dużo się dowiedzieć: [usunięto_link] Jednak warto dowiedzieć się czegoż więcej, przed decyzją o tym zabiegu.
13 marca 2012 at 08:54chyba przed każdym zabiegiem trzeba się dowiedzieć czegoż więcej o nim… nieprawdaż?
Moja mama przed Skulptrą wszystko czytałą, co się dało, mnie pytała, potem lekarkę zbombardowała tysiącem pytań i szczężliwie zdecydowała się, kiedy już miała pełen obraz 🙂15 marca 2012 at 08:17No nie wiem dla mnie to logiczne oprócz takich miejsc jak to warto podpytać lekarza i przede wszystkim jego więc taka wizyta konsultacyjna chyba najważniejsza rzecz 😉
15 maja 2012 at 08:06Słuchajcie ja jestem w szoku bo moja mama oszalała i zapisała się do projektu na zabiegi Sculptrą na inna okolicę. ja jej nie poznaję teraz 😆 Ale ja się cieszę przynajmniej odzyskała pewnożc siebie. Mam przebojową mamę !!!:):):):)
14 grudnia 2012 at 07:00Ja to bym się bała poddawać jakimkolwiek zabiegom tudzież wstrzykiwać sobie botoks 😕 Starzenie swojej skóry próbuję zahamować nawilżając twarz naturalnym kolagenem colyfine 30+ U człowieka po 25 roku życia synteza kolagenu maleje, więc musimy same go dostarczyć do naszej skóry 🙂
15 grudnia 2012 at 10:00Czeżć dziewczyny 🙂 A macie może dożwiadczenie jeżli chodzi o rewitalizację twarzy np. zabiegami mezoterapii igłowej? Zastanawiam się nad tym zabiegiem, nie wiem czy to o czym pisałyżcie z tym mikroliftingiem to coż podobnego, nie znam się aż tak na tym, tyle co w necie poczytam.
- AutorOdp.