- AutorOdp.
- 28 maja 2008 at 16:31
Pewnien chłopak często mnie zaskakuje otóż podam w punktach :
1.bardzo chce abym z nim rozmawiała i często bieże mnie na osobnożci gdy jestem w towarzystwie
2. prosi (po cichu) abym siadała blisko niego
3. użmiecha się i nie raz pużci oczko 🙂
4. mówi zdrobniale moje imię
5. widze ze chce mi dotknąc (chodz by nawet w ręke)
czy to miłosc czy tlko wpadłam mu w oko prosze o pomoc? 🙂 JAK SIĘ ZACHOWAĆ W TEJ SYTUŁACJI28 maja 2008 at 16:42zależy czego Ty chcesz, czy być z nim czy go przepędzić:)
28 maja 2008 at 16:46ahh sama nie wiem jest super 🙂 ale jak myżlisz (cie) on chce tylko seksu?
28 maja 2008 at 16:48niekonieczne, na moje oko to typowe zaloty:)
28 maja 2008 at 16:52kwiatuszku wszelkie oznaki podawane przez ciebie sa hm…prawidlowe ;p
tego czy chce tylko pukniecia nie poznasz po takich pierdolach
i prosze nie naduzywaj slowa „milosc” ;p po prostu mu sie podobasz i chce cie poderwac a co potem to ci nie powiem – ty go znasz i ty powinnas wiedziec czy ci odpowiada jako partner ;p generalnie sprawa wyglada tak: jak nie dasz sie poderwac to sie nie przekonasz, jesli bedzie chcial tylko seksu a tobie to nie odpowiada to po prostu sie nie zgodzisz – proste i logicznejesli uwazasz ze jest „super” to jaki masz problem?? ;p
28 maja 2008 at 16:56🙂
28 maja 2008 at 17:06Takie slowne gierki sa typowym elementem flirtu, a jak on sie zakonczy to juz zalezy od Ciebie, bo jesli chodzi o niego to daje jasno do zrozumienia czego chce 😀
28 maja 2008 at 17:10a jak was faceci podrywali moze opiszecie? :):) chętnie poczytam
28 maja 2008 at 17:28mnie tam zaden facet nigdy nie podrywal!! ;p
generalnie mowie „hej bejbe – skoczymy na browar??” ;p
nie no tak powaznie to po prostu zapraszam na (piwo, kawe, spacer) – zalezy od kobiety ;p byle nie do kina bo musze gadac 😀
generalnie moich tajemnych technik ci nie opisze bo one sa przeznaczone jedynie dla mojego potomka!! ;p
ale generalnie wszystko co opisalas to jest wlasnie to:
– przyzwyczajanie do kontaktu fizycznego
– kontakt wzrokowy
– pobudzanie wyobrazni przez seksualne podteksty
itd28 maja 2008 at 17:40Spodobałaż mu się. Na początku na pewno Cię nie będzie kochał, bo jest zauroczony i chciałby… Ale może pozniej.
28 maja 2008 at 17:42aha dzięki czyli to pewne że men ze tak ładnie powiem „leci” na mnie tak ?? 😳 nigdy nikt tak sie nie zachowywał zawsze to tylko na dyskoteke sie idzie do baru i na tym koniec a ten flirt ciągnie się już długoo 🙂
28 maja 2008 at 17:44[usunięto_link] wrote:
Spodobałaż mu się. Na początku na pewno Cię nie będzie kochał, bo jest zauroczony i chciałby… Ale może pozniej.
co chciałby :)?? hehe musze was pomęczyć 🙂
28 maja 2008 at 18:02Facet na początku nie planuje małżeństwa, ani nic z tych rzeczy. Nie mówię, że każdy, ale niektórzy chcieliby po prostu iżć z laską, która im się podoba do łóżka. Ale może tak nie jest, może chce po prostu Ciebie poznać, podoba mu się Twój charakter i usposobienie.
28 maja 2008 at 18:44no trudno, zeby bral cie w towarzystwie :))))))
a ty manoro…odpusc sobie, bo brzmisz smiesznie. to, ze twoj palant od poczatku jest z toba, zeby cie posuwac i to sie zmieni dopiero jak jakas dziewczyna „z wyzszej polki” zwroci na niego uwage (czyli jeszcze pewnie troche cie pobzyka-dziewczeta z wyzszej polki nie zawracaja sobie glowy palantami, bo sie po prostu szanuja), nie oznacza, ze kazdy facet zaczyna interesowac sie kobieta zakladajac przy tym, ze ta rozlozy przed nim nogi.
wprost przeciwnie.
normalni faceci nie widza w kobietach chodzacych dziur.
28 maja 2008 at 19:11nie no – nie ukrywajmy ze celem podrywu jest miedzy innymi sex – nie mowie ze tylko, nie mowie ze zaraz – ale jest to jeden z celow ;p
- AutorOdp.