- AutorOdp.
- 26 lutego 2007 at 19:04
Uważam, że jeżli lubi się tak ubierać to dobrze, że się z tym nie chowa. Osobiżcie na codzinień w takim stroju bym się nie pokazała. Disco czy coż to tak. Ale nie krytykuję Jej, wręcz przeciwnie! To bardzo ważne, żeby dobrze się czuć we własnym stylu. Niech nie patrzy na inne zazdrosne dziewczyny. To Jej styl i tyle!
2 marca 2007 at 08:27[usunięto_link] wrote:
Uważam, że jeżli lubi się tak ubierać to dobrze, że się z tym nie chowa. Osobiżcie na codzinień w takim stroju bym się nie pokazała. Disco czy coż to tak. Ale nie krytykuję Jej, wręcz przeciwnie! To bardzo ważne, żeby dobrze się czuć we własnym stylu. Niech nie patrzy na inne zazdrosne dziewczyny. To Jej styl i tyle!
Gdyby tak więcej ludzi miało takie podejżcie… 😀
Pozdrawiam, buziaki
2 marca 2007 at 09:18Spódniczka powinna być do kolan! A jeżeli taka jest za dluga to wtedy pozostają tylko rajstopy! 🙂 Na impreze ewentualnie moze byc na codzien nie za bardzo;)
19 marca 2007 at 10:57A ja ostatnio widziałem w Galerii Mokotów dziewczynę w krótkiej spódniczce (takiej do pół uda) z rozporkiem z tyłu, w którym widać było całe koronki od brązowych pończoch! Jak dla mnie rewelacjny widok! Wyglądała bardzo sexy i jednoczeżnie elegancko! Coż pięknego!
2 kwietnia 2007 at 06:37A wczoraj przy Galerii Centrum w Warszawie, widziałem dziewczynę w jeansowej mini i w czarnych kabaretkach. Gdy szła wysatawały jej trochę koronki od pończoch. Mi się to podobało, ale widziałem też jak niektóre dziewczyny nieco ironicznie się użmiechały na ten widok… Ale nam facetom w większożci chyba przypadków taki widoczek bardzo się podoba:)
2 kwietnia 2007 at 14:37Wszystko o czym tup iszecie mi siępodoba i jest sexy, ale myslę ze kabaretki do krotkiej mini to tak juz srednio wyglada.
2 kwietnia 2007 at 21:14Mi osobiżcie się to nie podoba może dlatego że lubię odrobinę tajemniczożci w swoich obraniach. Czasami lepiej coż zakryć i uwydatnić tak żeby mężczyźni mogli odkryć a nie pokazywać wszystko co się ma od razu. To jest oczywiżcie moje zdanie i pewnie wielu mężczyzn by się ze mną nie zgodziło 🙂
31 marca 2009 at 22:49[usunięto_link] wrote:
Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum.
Chcę zapytać Was szacowne forumowiczki i szacnowni forumowicze co sądzicie o takim stroju? Krótka mini i pończochy. Mini na tyle krótka że przy kroku odsłania trochę koronki od pończoch.Wygląda nieporządnie i z jakimkolwiek stylem ma wspólnego tyle, co wystające stringi spod biodrówek. Ogólnie zestaw dla onanistów, tylko.
- AutorOdp.