- AutorOdp.
- 4 lutego 2007 at 10:30
Witam:)
Wiem, że jestem tu nowa, ale może podam jakiż pomysł. Jedno co mi się bardzo nie podoba :(, to są tematy w dziale Poznajmy się. Czy nie było by lepiej gdyby stworzyć jeden temat, gdzie każda kobitka, facet moglaby się przedstawić? A nie kilka tematów po jednym poscie? Wydaje mi się że bylo by lepiej, ale nie wiem czy to można wcielic w zycie?
Pozdrawiam, tylko mnie nie bijcie;)
14 lutego 2007 at 16:57nie mam do tego dostepu ale mysle ze odpowiedni ludzie sie tym zajma 🙂
14 lutego 2007 at 17:52[usunięto_link] wrote:
nie mam do tego dostepu ale mysle ze odpowiedni ludzie sie tym zajma 🙂
Już z tym walcze.
Widzieliżcie wszyscy, że mieliżmy dzisiaj nieprzyjemny atak na forum, który mam nadzieję skutecznie zatrzymałem.
Odstraszy to potencjalnych nażladowców użytkownika „paula…”14 lutego 2007 at 18:43niestety to moja wina.. kazalam ja usunac bo jedna osoba byla pod dwoma nickami… i dlatego sie stalo takie cos 🙂
ale mysle ze mi wybaczycie?14 lutego 2007 at 18:47[usunięto_link] wrote:
niestety to moja wina.. kazalam ja usunac bo jedna osoba byla pod dwoma nickami… i dlatego sie stalo takie cos 🙂
ale mysle ze mi wybaczycie?Żadna Twoja wina.
Winna/winny całego zamieszania jest użytkownik: „paula…”
Oczywiżcie zostanie przykładnie ukarana/ny.
Osobiżcie tego dopilnuję.23 kwietnia 2007 at 15:20nie będe zażmiecać forum, więc nie otworze nowego tematu… nie gniewajcie się, bo temat tego mi pasuje…
często zakładane są dwa identyczne tematy w jednym dziale… tzn. osoba zakłada temat, a on wskakuje ze 2 razy. tak samo często zdarza się to z samymi postami. ja tam te podwójne mojej produkcji kasuję, ale są ludzie nieprzejmujący się tym.
nie dałoby się czegoż z tym zrobić? po co dwa identyczne tematy w jednym dziale otworzone przez jedną osobę???
kończę ten post, bo teraz ja sie zaczynam powtarzać… 😀
albo nie… denerwują mnie jeszcze perfidne reklamy!
a oto przykład powodu mojej frustracji: [usunięto_link]
23 kwietnia 2007 at 15:32Włażnie te powtarzające się posty….czasem nie wiadomo gdzie odpowiedzieć.
Możecie to uporządkować?8 sierpnia 2007 at 10:39Litożci.
Dział ploty temat spotkanie forumowiczek + ankieta. Jakaż zołza gożcinna gożcinnie postanowiła zażmiecić dożć ważny temat. Proszę o usunięcie tych żmieci!!!!8 sierpnia 2007 at 18:08Jakaż(-iż) gożcinnie gożcinnie zaspamował nam forum…
Nie tylko dział ploty…ehhh… 😡
Pousuwałam..
Dzieks za cynka xyz.. 😉9 sierpnia 2007 at 16:18Dziękuję iga widzę że ochrona nie żpi 🙂
13 sierpnia 2007 at 20:11jez…….. To co dziż zobaczyłam :/ w dziale żlub. SZOK. Nie rozumiem, po jaka cholere to sie wrzuca na fora:/. Dlaczego niektóre osoby są podkreżlone i czerwone np. eta, netinka itp. itd, a ktoż wchodzi np. jako : blablablabla i pisze posty:/? nie kapuje
obrzydliwe ……..:/
buCemschepe co to w ogole jest?
14 sierpnia 2007 at 19:06A cóż to jest w dziale żlub?? 😯
15 sierpnia 2007 at 08:56Sexierotikispamiki…fuuuu…fuuuu… 😕
Pousuwałam…z działu Antykoncepcja również
Dzieks za info 😉
I.15 sierpnia 2007 at 10:22Hmm, w sumie powinnam powiedziec co dokladnie jest, a nie ktoż będzie się tego domyżlal…
15 sierpnia 2007 at 20:47Aaaa…. usuńcie to coż obrzydliwego z działu Antykoncepcja.. 🙂
Pozdrawiam!
- AutorOdp.