- AutorOdp.
- 23 lutego 2007 at 10:18
Jak wypróbujesz to daj znać jakie efekty 🙂 Aha i uważaj bo może odbarwiać ubranie ❗
24 lutego 2007 at 21:51dlatego najlepiej stosowac na noc 😉
27 lutego 2007 at 13:45Ja używałam Etiaxilu ale mi nie pomógł 😡 a Antidral pomógł, ale tylko na 2 dni 🙁 bez sensu..teraz to nie mam pojęcia co zrobić 🙁 🙁 🙁
17 marca 2007 at 20:53Stosuję Antidral od prawie 2 tygodni i muszę powiedzieć że jest prawie OK, nie ma takich supwer szybkich efektów jak po Etiaxilu, ale ja jestem zadowolona. Bardzo dzięki. 😀
Tylko niestety Antidral trzeba stosować czężciej niż Etiaxil.
A propo jak to komuż pomógł na 2 dni. Może włażnie to jest o czym napisałam że trzeba go stosować czężciej.18 marca 2007 at 09:08[usunięto_link]
fantastyczny, superowy, idealny…
uratował mnie gdy myżlałm, że juz nic mi w tej kwestii nie pomoże.
sama pociłam sie okropnie, miała z tego powodu niezłe kompleksy, teraz jeste spokojna przez cały dzień, tylko jeżli sie dziewczyny zdecydujecie to ostrzegam, trzymajcie sie śCIśL instrukcji, bo w przeciwnym razie będzie nieźle piekło 😈 😈
warte cacko swojej ceny, czego sie nie zrobi dla wgody 😆 😆
POLECAM ❗ ❗ ❗18 marca 2007 at 09:12Anitka msz już ten etiaksil rok??? 😯
mnie starcza na dwa, góra 3 miesiące…a pieczenie Maada na pewno pojawiło sie po nieprawidłowym zastosowaniu. mnie tż czasem piecze jak sie oa=smaruje zbyt wcze snie po kąpieli, gdy skóra jest eszcze lekko wilgotna. AHA i jak sie zaciżcie pchy (jak sie da ręce od razu w dół) to też strasznie piecze. może to dlatego??
u mnie can tego cuda to 42 złote w najtańc=szej aptece, najdrożej 52 😕
11 kwietnia 2007 at 16:35dziekuje wam za doradzenie kupiłam ANTIDRAL mimo iz nie wiezylam ze mi pomoze bo juz stosowałam wszystkiego….i POMOGL 😀 to chyba cud teraz czuje sie pewnie zadnych plam pod pachami moge swobodnie podnosic rece nie martwiac sie ze bedzie plama ANTIDRAL jest super polecam wszystkim jak mi pomogl to wam tez pomoze;)
11 kwietnia 2007 at 16:36dziekuje wam za doradzenie kupiłam ANTIDRAL mimo iz nie wiezylam ze mi pomoze bo juz stosowałam wszystkiego….i POMOGL 😀 to chyba cud teraz czuje sie pewnie zadnych plam pod pachami moge swobodnie podnosic rece nie martwiac sie ze bedzie plama ANTIDRAL jest super polecam wszystkim jak mi pomogl to wam tez pomoze;)
12 kwietnia 2007 at 14:12Vichy Antyperspirant dla skóry normalnej.Kuracja zapobiegająca nadmiernemu poceniu- deozodrant w kulce.Mojemu mężowi pomaga tylko ze on używa Vichy antyprespirant typowo dla panów.
6 maja 2007 at 20:01witam 🙂
etiaxil jest naprawdę dobry, sama go używam 🙂
tylko włażnie nie wolno go używać na podrażnione maszynką do golenia pachy .
tez na tym sie przejechalam, ale pachy sie zagoily i dalej go stosuje 🙂
efekt żwietny, jestem bardzo zadowolona 🙂 aa, i używam tego do skóry wrażliwej bo jestem alergiczką 🙂
pozdrawiam
- AutorOdp.