- AutorOdp.
- 27 grudnia 2007 at 16:14
Czy macie już sylwestrową kreację? Wolicie szaleć w długiej eleganckiej sukni czy w błyszczącym topie? Polecam artykuł stylistki, co jest modne w tym sezonie. Koniec roku już niedługo 🙂
[usunięto_link]27 grudnia 2007 at 19:02ja dzis kupilam sukienke. aaa jakos sama daje sobie rade z trendami w modzie…szczegolnie, ze hmmm…troszeczke siedze w tym srodowisku, wiec daruje sobie artykuly, ktore probujesz reklamowac w kazdym watku:)))
ani blyszczacy top, ani dluga suknia.
boska sukienka. specyficzna i jedyna w swoim rodzaju.
najwaznejsze, ze pozniej jeszcze ja wiele razy ubiore, bo w tym roku wybieramy sie na domowke, wiec to nic balowego.27 grudnia 2007 at 19:09Też idę na domówkę. 😉
Strój kupiłam tydzień temu. Czern z fioletem będą królować na mnie. 🙂
Postawiłam w tym roku na eleganckie, czarne, 78 spodenki, a do tego fioletowa z domieszką czarnego bluzeczka. 🙂27 grudnia 2007 at 19:10oj to ja bardziej oryginalne. na poczatku mialam isc w brazowym, koronkowym topie, ale ta kiecka…juz dawno ja chcialam. a teraz byl dobry pretekst:)
27 grudnia 2007 at 19:13Tylko nie wiem co na szyję założę. Czy pasowałyby jakież fioletowe korale, czy lepiej nie przesadzać? Czy tak jak zawsze łańcuszek?
27 grudnia 2007 at 19:23ciezko powiedziec. zalezy jak wyglada gora. jesli jest z tych bardziej „bizuteryjnych”, ozdobnych…to postaw na duze, oryginalne kolczyki i szyje sobie odpusc.
27 grudnia 2007 at 20:13Tak, raczej bardziej ozdobna jest góra, chociaż dekolt jest duży. No to będzie trzeba wybrać się po kolczyki. 🙂
27 grudnia 2007 at 20:17prawda jest taka, ze kobiety lubia przesadzac i czesto wkladaja i kolczyki i naszyjnik…i jeszcze dzwoni im cos na przegubie.
a to jest za duzo.dekolt moze a nawet POWINIEN byc nagi, jesli bluzka jest ozdobna. a kolczylow jest teraz cale mnostwo. akurat ja swoje najczesciej robie sama:))), ale jest w czym wybierac.
27 grudnia 2007 at 21:59Ja wybieram się na kameralna domówkę.Szczerze to jeszcze nie wiem co założę 😆 chyba najwyżasza pora,żeby zaczać się zastanawiać… 🙂
27 grudnia 2007 at 22:43ja nie mam zadnego problemu z kreacja bo zostaje w domu i wcale sie nie smuce bo jestem typem domownika a propozycji mam troszke ale w tym roku spedzam sylwka w chatce 8) natomiast jesli mialabym isc na sylwka to poszlabym jak zwykle w czyms bardzo wyrozniajacym-taka moja natura 😈
28 grudnia 2007 at 11:09[usunięto_link] wrote:
ja dzis kupilam sukienke. aaa jakos sama daje sobie rade z trendami w modzie…szczegolnie, ze hmmm…troszeczke siedze w tym srodowisku, wiec daruje sobie artykuly, ktore probujesz reklamowac w kazdym watku:)))
ani blyszczacy top, ani dluga suknia.
boska sukienka. specyficzna i jedyna w swoim rodzaju.
najwaznejsze, ze pozniej jeszcze ja wiele razy ubiore, bo w tym roku wybieramy sie na domowke, wiec to nic balowego.naprawdę nie rozumiem skąd u Ciebie tyle negatywizmu i wżciekłożci na żwiat? co to znaczy, że próbuję reklamować artykuły? nie wiem czy te tematy nie wnoszą nic do dyskusji? nie wzbogacają w jakiż sposób tego forum? reklama to coż, co zachęca do zakupu. jaką reklamą jest artykuł o trendach sylwestrowych? tak się składa, że też zajmuję się tą tematyką i nie widzę nic złego w podawaniu linków do artykułów, które są związane ze zbliżającym się Sylwestrem. Zwłaszcza, że takich tematów wczoraj tu nie było. Czytałam wiele Twoich wypowiedzi w różnych wątkach i naprawdę Twój żwiat musi być bardzo smutnym miejscem skoro w ludziach, którzy Cię otaczają szukasz tylko złych intencji. Wybacz, że tak wybucham ale z tego, co zauważyłam większożć Twoich postów przeładowana jest agresją i złożcią. Masz do tego prawo. Ja po prostu za tym nie przepadam. Życzę Ci szczężliwego nowego roku i więcej optymizmu.
A co do ubioru sylwestrowego to ja wolę zdecydowanie top i dopasowane spodnie. Można bardziej szaleć na parkiecie.
29 grudnia 2007 at 08:41daruj sobie teksty o tym, jaki to moj swiat jest smutny. bo po prostu nie masz o nim pojecia, a trocvhe glupio wysuwac bezpodstawne wnioski.
w kilku swoich watkach podajesz linki do artykulow-wszystkie na jednym portalu. to jest reklama. za reklame sie placi. ty nie placisz. na kazdym innym forum dostalabys bana za spamowanie.
i tu zaden optymizm czy pesymizm nie ma nic do rzeczy.
29 grudnia 2007 at 10:17ja uważam, że żwiat jest bardzo wesoły. ale Ty masz o nim większe pojęcie, także bez komentarza. a co do artykułów, to niestety nie masz racji. ale masz prawo do własnego zdania. pozdrawiam
29 grudnia 2007 at 12:26To u mnie ładny top i rurki, bez szaleństw, ale bardzo gustowna góra, jakiż delikatny naszyjnik i tyle:) To tylko domówka, więc bez jakiż wielkich kreacji:)
29 grudnia 2007 at 13:33a ja na wyjscie do klubu kupilam sobie mala czarna 😉 do tego mam fajne zlote dodatki 🙂
- AutorOdp.