- AutorOdp.
- 30 lipca 2007 at 13:00
Znacie jakies fajne,modne fryzury??Ja do fryzjera chodze tylko na pasemka blond by bardziej rozjasnic moj naturalny ciemny blond,jednak wybrac sie chce do fryzjera na jakas fryzure i nie wiem jaka. 馃檮 Za miesiac z misiakiem idzimey na weselicho znajomych wiec tez przyda sie fryzurka fajna.Mzoe znacie jakies fajne?Jak macie lionki czy zdjecia to wstawiajcie prosze.:) 馃檪
P.S.Dodam,ze mam dlugie wlosy prawie do zapiecia stanika 馃槢Czekam na Wasze odp. 馃槈
30 lipca 2007 at 13:31To jest rewelacyjna fryzura i 偶adna inna mi sie nie podoba 馃榾
Wiem,偶e nie zdecydowa艂abys sie 偶ci膮c tak d艂ugich w艂os贸w,ale ja mysl臋 偶e warto 馃檪 Sama kiedy偶 zdecydowa艂am si臋 na tak膮 fryzur臋 i by艂am baardzo zadowolona 馃榾 Fajnie jest,kiedy podchodzi do Ciebie panna w knajpie m贸wi膮c: „Musze ci to powiedzie膰-w艂osy masz rewelacyjne” 馃榾 馃榾 馃榾
Teraz jestem na etapie zapuszczania w艂os贸w,wi臋c niestety fryzurka juz sie nie prezentuje tak fajnie.Ale kto wie,mo偶e jeszcze si臋 na taka zdecyduj臋 馃榾30 lipca 2007 at 15:23Dzeki Warnus 馃槅 ale ja kompletnie nie gustuje w takich fryzurkach.:( Moze masz jeszcze jakies ale fryzury z dluzszymi wlosami?Jakies linki itp. pliiiiiissssss 馃槅
30 lipca 2007 at 18:46[usuni臋to_link]
tutaj masz jakis link wybierasz czy d艂ugie czy krotkie:)
31 lipca 2007 at 08:32Dzieki Marta akurat ta stronke znam kieedys wlazlam przez przypadek.Niektore ciekawe fryzurki:)
Jak macie wieej linkow czy zdjec z fryzurami to dawajcie! 馃槅 馃槈
31 lipca 2007 at 14:02Na wesela fryzjerki proponuj膮 zazwyczaj upi臋cia i koki. Ja osobi偶cie wola艂abym lu藕ne loki albo irokeza. W艂osy mo偶na zakr臋ci膰 na wiele mo偶liwych sposob贸w (du偶e, spiralne, ma艂e, termoloki, robione prostownic膮, itd.) Wszystko jednak zale偶y od tego jaki styl preferujesz i w czym si臋 dobrze czujesz.
31 lipca 2007 at 16:12Irokezy to wogole nie moj styl! 馃槅 Ja na codzien i wogole preferuje proste fryzurki np zgrabny nielad albo proste wlosy lub lekkie loki ale zalezy jakie bo np ostatnio jak mi baba zrobila loki to wygladalam jak stara dewotka:/ zreszta zdjecie jest w dziele „poznajmy sie” tam mam te loki wiec porazka:P dlaytego raczej w lokach mi zle albo to zalezy jakie loki i duzo zalezy od fryzjera.W kokach takich calych z zadnym wyciagnietym wlosem wygladam rowniez powaznie i staro wiec nie lubie.:/ Kok musi byc taki zwisajacy,lekkie sprezynki jakis fikusny jak juz a nie gniazdo na lbie 馃槅 馃榾 馃槈 Ja lubie proste fryzurki.Jesli macie jakies pomysly,zdjecia czy LINKI plisss wklejajcie jeszcze prosze!!!!:(
Czekam na odp.i pozdrawiam 馃槈
31 lipca 2007 at 19:36PASEMKA JUZ NIEMODNE…ZROB JEDNOLITY, PLATYNOWY BLOND…ALBO INNY…JASNY, JEDNOLITE, B艂YSZCZ膮CE WLOSY – JAK DLA MNIE BOMBA!
1 sierpnia 2007 at 06:25[usuni臋to_link] wrote:
PASEMKA JUZ NIEMODNE…ZROB JEDNOLITY, PLATYNOWY BLOND…ALBO INNY…JASNY, JEDNOLITE, B艂YSZCZ膮CE WLOSY – JAK DLA MNIE BOMBA!
dlaczego niemodne. my偶l臋 偶e cienkich kilka pasemek zawsze 艂adnie b臋d膮 wygl膮da膰.
1 sierpnia 2007 at 06:54[usuni臋to_link] wrote:
PASEMKA JUZ NIEMODNE…ZROB JEDNOLITY, PLATYNOWY BLOND…ALBO INNY…JASNY, JEDNOLITE, B艂YSZCZ膮CE WLOSY – JAK DLA MNIE BOMBA!
Pasemka niemodne??Pierwsze slysze!! W jasnym jednolitym nie czulabym sie pozatym non stop odrost i bardziej cienkie wlosy bym miala wiec odpada. 馃槙
1 sierpnia 2007 at 07:12tigerko maj膮c pasemka lub baleja偶 odrosty te偶 s膮. Ja nie mam kasy (100zl) i chodz臋 z p贸艂rocznymi odrostami 馃檨
Ale mam pytanie. Powiedzcie mi jedn膮 rzecz. Ostatnio jak si臋 obcina艂am 7 miesi臋cy temu, to fryzjerka wycieniowa艂a mi w艂osy (d艂ugo偶膰 przed ramiona) i obci臋艂a grzywk臋 tak ma艂o modnie bardziej praktycznie na bok.
Teraz w艂osy mi uros艂y (bardzo) i to scieniowanie nie wygl膮da najlepiej. Czy je偶li obetn臋 je na prosto to b臋d臋 g艂upio wygl膮da膰? A i grzywka. Mama mi powiedzia艂a 偶e taka na bok to wygl膮da jakby psy mnie dopad艂y. Ja na prosto grzywki nie chc臋 bo mi si臋 taki he艂m nie podoba.
Przegl膮da艂am strony z fryzurami ale ci臋偶ko mi dogodzi膰. Dodam 偶e moje w艂osy s膮 proste i niepodatne jak ko艂ki
1 sierpnia 2007 at 07:28xyz no wiadomo,ze odrost przy pasemkach jest ale nie az taki i nia tak rzucajacy sie jak np przy calym kolorze.
Co do Twojej fryzurki,to mialam keidys identycznie sciete wlosy i grzywke jak opisujesz.Czekalam az grzywa odrosnie,i te cieniowane wloski tez i jeszcze czekam az dogonia i rowno potem zetne.Kiedys tylko grzywki nosilam,pozniej moda mijala a teraz znow modne wiec LOL poprostu.Ogolnie jedni mowia,ze w grzywce mi ok inni,ze dziecinnie i jakby kon liznal z czym sie zgodze.Pozatym wkurza mnie jak cos na oczy mi leci 馃槙 Mysle,ze Twoja mama ma racje przynajmniej mam takie samo zdanie.Uwazam,ze powinnas xyz poczekac az odrosna CI wloski.GLowa do gory! 馃檪 馃槈1 sierpnia 2007 at 14:12Oto kilka linkow z fajnymi fryzurkami,ktore znalazlam. 馃槈
m.in. —-> [usuni臋to_link] 馃槅
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]
1 sierpnia 2007 at 14:27A tutaj wkleje fryzurki,ktore mi sie podobaja.Jak jeszcze jakies wybiore to wkleje a duzooo ich 馃槅 oto one:
No narazie tyle wybralam.Milego ogladania i wsjo w linkach wyzej znajdziecie! 馃槅 馃槈
2 sierpnia 2007 at 06:24Wszystkie fryzurki zamieszczone w internecie w katalogach s膮 to fryzurki u艂o偶one, polakierowane, poprzypinane, natapirowane, u艂o偶one na szczotk臋, itp
Szkoda tylko 偶e taka fryzura nie jest jak wstaje rano z 艂贸偶ka.
Dzi偶 spojrza艂am w lusterko i stwierdzi艂am 偶e coraz bardziej wstydz臋 si臋 tych ju偶 oko艂o 10 cm odrost贸w. W rozpuszczonych chodzi膰 nie ma mowy bo odrosty widoczne wtedy s膮 bardziej, wi臋c na co dzie艅 chodz臋 w kucyku.
Wpad艂am na pomys艂 偶eby i偶膰 i obci膮膰 si臋 kr贸ciutko. Ale jak g艂臋biej o tym pomy偶l臋 to mi jako偶 szkoda i tak jakby mnie troszk臋 kobieco偶ci pozbawiano 馃檨
- AutorOdp.