- AutorOdp.
- 6 sierpnia 2007 at 21:29WarnGirl wrote:To jest rewelacyjna fryzura i żadna inna mi sie nie podoba 😀
…
weszłam tutaj włażnie z zamiarem dodania zdjęć takiej fryzury. jest żwietna. niestety, trzeba mieć do niej dożć proste włosy – sama mam kręcone i w tym trybie życia nie mam czasem wolnej chwili rano żeby wyprostować włosy. co to by było, gdybym tak krótkie włosy zostawiła nie wyprostowane ? :>
WarnGirl, zapytam bo widzę, że taką fryzurkę masz – czy jest wygodna ? (chodzi mi włażnie o łatwożć układania, fajnie jest jak wstaje się z łóżka i nie ma szopy, tylko w miarę porządne włosy nie wymagające układania za bardzo)
28 lipca 2009 at 12:23kuzynka ma taką, a że ma bardzo cienkie włosy to nie używa prostownicy, żeby ich nie zniszczyc, w jej wypadku wystarcza zestaw nivea S&E i ma proste i ładnie się układają…
5 sierpnia 2010 at 15:14Ja od siebie dodam [usunięto_link] oraz [usunięto_link] i [usunięto_link]
18 sierpnia 2010 at 12:54Długie włosy można pokręcić, upiąć na jeden bok i wpiąć w nie jakiegoż kwiatka – mi się to bardzo podoba, dziewczęco i żlicznie;) Ale sama też jakiż czas już temu żcięłam włosy na boba;) I byłam bardzo zadowolona.
11 października 2010 at 17:37😀
[usunięto_link]
moge cos takiego jeszcze polecic
[usunięto_link]
albo jeszcze taka
[usunięto_link]
- AutorOdp.