• Autor
    Odp.
  • santa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec
    WarnGirl wrote:
    To jest rewelacyjna fryzura i żadna inna mi sie nie podoba 😀

weszłam tutaj włażnie z zamiarem dodania zdjęć takiej fryzury. jest żwietna. niestety, trzeba mieć do niej dożć proste włosy – sama mam kręcone i w tym trybie życia nie mam czasem wolnej chwili rano żeby wyprostować włosy. co to by było, gdybym tak krótkie włosy zostawiła nie wyprostowane ? :>

WarnGirl, zapytam bo widzę, że taką fryzurkę masz – czy jest wygodna ? (chodzi mi włażnie o łatwożć układania, fajnie jest jak wstaje się z łóżka i nie ma szopy, tylko w miarę porządne włosy nie wymagające układania za bardzo)

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

kuzynka ma taką, a że ma bardzo cienkie włosy to nie używa prostownicy, żeby ich nie zniszczyc, w jej wypadku wystarcza zestaw nivea S&E i ma proste i ładnie się układają…

karolinamilutka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Ja od siebie dodam [usunięto_link] oraz [usunięto_link] i [usunięto_link]

chilli
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Długie włosy można pokręcić, upiąć na jeden bok i wpiąć w nie jakiegoż kwiatka – mi się to bardzo podoba, dziewczęco i żlicznie;) Ale sama też jakiż czas już temu żcięłam włosy na boba;) I byłam bardzo zadowolona.

milkajolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

😀

[usunięto_link]

moge cos takiego jeszcze polecic

[usunięto_link]

albo jeszcze taka

[usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Modne fryzury.Jakie polecacie?"

Przewiń na górę