- AutorOdp.
- 30 grudnia 2009 at 21:31
馃槅
Ja chyba napraw臋 jestem stara, skoro obecnie suknie takie, jak powy偶sza, zak艂ada si臋 na studni贸wk臋…
5 stycznia 2010 at 10:30EEE tam wcale nie jeste偶 stara. Ale faktem jest, 偶e teraz na studni贸wki chodzi si臋 w zupe艂nie innych sukienkach ni偶 za moich czas贸w ( tzn. w zesz艂ym roku;P ). A co do wybranej sukienki to musz臋 powiedzie膰, 偶e jest bardzo 艂adna, na studni贸wk臋 chyba mo偶e by膰, ale mnie si臋 tylko kolor nie podoba. Wydaje mi si臋, 偶e lepszy by艂by kolor jaki偶 ciemniejszy mo偶e bordo??:)
6 stycznia 2010 at 15:17hm. osobi偶cie mi si臋 nie podoba, ale pr贸buj膮c j膮 obiektywnie oceni膰, nie wiem czy jest na tyle wieczorowa by m贸c by膰 t膮 studni贸wkow膮 .
12 stycznia 2010 at 12:57Ja widzia艂am przepi臋kna sukienk臋 bombk臋 na moda.pl – naprawd臋 by艂a prze偶liczna, niestety na studni贸wk臋 jestem ju偶 za stara, a po za tym jedna mam ju偶 za sob膮, wi臋c pomy偶la艂am o innych dziewczynach. Maj膮 tam bardzo du偶y wyb贸r, wi臋c ka偶dy mo偶e co偶 znale藕膰 dla siebie, a na studni贸wk臋 jest ju偶 naprawd臋 zatrz臋sienie kiecek.
12 stycznia 2010 at 16:28teraz o ile wiem, w艂a偶nie takie sukienki kr贸luj膮 na studni贸wkowych parkietach. ; > w sobot臋 si臋 naogl膮dam, bo wybieram si臋 na studni贸wk臋, aczkolwiek nie swoj膮.
ja jednak postawi艂am na sprawdzon膮 ma艂膮 czarn膮. : )) - AutorOdp.