Mój chlopak jedzie sam na chrzest…

• Autor
    Odp.
  • Magdalenka123
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Moj chlopak jedzie sam na chrzest…wczensiej juz rozmawialismy o tym i mielsimy jechac razem a teraz kieyd dostal oficjalne zaproszenie po prostu powiedzial ze jedzie a mnie sie nawet nie zapytal czy z nim jade…co o tym myslicie??

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Może dostał zaproszenie bez osoby towarzyszącej i dlatego nie chce Cię zabierać,a głupio mu o tym powiedzieć.A jesli jest inaczej to niech jedzie sam,a Ty umów sie z kumpelami i idzcie na piwo 😉 😀

Magdalenka123
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 21
    • Bywalec

dostal dla 2 bo widzialam…zreszta jest chrzestnym…ale czy uwazacie ze to jest w porzadku?!

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Zapytaj go kim jets jego osoa towarzysząca 😉
    Oczywiżcie,że to nie w porządku.Zwłaszcza,że wszcesniej rozmawialiżcie o tym,że razem jedziecie.Ehhh…mezczyzni… 🙄

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Hmm.. nie ładnie z jego strony… porozmawiaj z nim o tym 🙂

Tomek też teraz na czasie jedzie na chrzciny i będzie chrzestnym i on nawet jak by nie chciał żebym nim jechała to będzie miał problem.. 😀 bo ja zostałam zaproszona przez rodziców bobasa 😛

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

skoro on nie chce jechać z toba to po co sie wpraszać. A swoja droga to porozmawiałabym z nim o tym dlaczego nie chce cie zabrać

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

skoro on nie chce jechać z toba to po co sie wpraszać. A swoja droga to porozmawiałabym z nim o tym dlaczego nie chce cie zabrać

a no.. ale skoro wczeżniej sam mówił że chce abyż z nim pojechała.. mnie to strasznie dziwi dlaczego zmienił zdanie..

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Musisz go zapytać wprost.

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

lepiej wyjasnic sobie ta sytuacje od razu a nie meczyc sie watpliwosciami. siadzcie i pogadacjie

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

DLa mnie włażnie rozmowa powinna być zawsze na pierwszym miejscu, bo on może nie wiedzieć o co chodzi:)

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

żeby tylko takie problemy ludzie mieli 😀

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

nie wiem w czym problem POROZMAWIAĆ

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mój chlopak jedzie sam na chrzest…"

Przewiń na górę