Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 33 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kocur1507
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

jakoż tak mam nieodparte wrażenie, że to z wiekiem nie ma aż tak wiele wspólnego 😉

mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

oj ma czlowiek w młodym wieku jeszcze nie zna życia, i inaczej postrzega żwiat, dopiero później uczy sie i nabiera doswiadczenia w różnych sprawach, dorasta , bardziej trzewo patrzy na żwiat, bardziej dojżale a nie fiu bzdziu w głowie. Taka prawda

Paulinak0718
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

panię „mądry” miszczu – te dwa esy to są zawsze pod KONIEC DNIA czyli na wieczór, np 21-22. . . A pisze tylko „Sorka, że sie nie odzywałem. Kocham Cie” i drugi na koniec ” Będę teraz oglądał film (do późnej nocy, że już nie powiem), więc nie będę mógł pisać ” … Więc nie wymądrzaj sie tak bo to, że masz 23 lata i widujesz ze starszymi kobietami to nic jeszcze nie znaczy, a juz na pewno, że jesteż od Nas 18-ek mądrzejszy. Pragnę Ci niezmiernie przypomnieć, że my kobiety jesteżmy mądrzejsze od Was mężczyzn, bo Wy w porównaniu do Nas powoli mądrzejecie i zamiast w raz z dorosłożcią przybywać Wam choć trochę tego rozumu to Wy robicie się bardziej głupsi. W głowie Wam tylko sex, piwska i inne, a my harujemy cały dzień w domu, w tych czterech żcianach. Przyleziecie do domu, nażrecie się, wyżpicie, a na następny dzień znowu powtórka z wczorajszego dnia, i tak w koło macieja … Więc nie wymądrzaj się tak bo wcale nie jesteż taki mądry za jakiego sie bierzes ❗ ❗

mrowka
    Członek
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

Paulinko- nie zgadzam sie z Toba mężczyźni wcale nie sa głupsi od kobiet, zastanów sie co Ty wogóle wypisujesz, nie zgadzasz sie z miszczem to teraz sie mżcisz iw ypisujesz takie głupoty, jak uważasz że mężczyźni są głupsi to po co jesteż z facetem??? bo nie kumam tego

a po 2 nie zdajesz sobie sprawy jak męzczyźni haruja aby takie kobiety utrzymac które siedza w domu i tylko sprzatają? inni haruja na budowie nosza ciężary. Nie wypisuj takich głupot że oni w tej pracy tak jakby nic nie robili, chodza tam dla przyjemnożci.

pracuja do późna bo takie kobiety (lalunie) życza sobie nowy lepszy samochód bo ten który maja im sie znudził, i wola lepszy, szybszy, a to nic że mąż zostaje po godzinach aby żonie dogodzic to nic

kocur1507
    Członek
    • Bywalec

popieram mrówke, różne typy chodzą po tym żwiecie i płeć tu nie ma nic do rzeczy…

też sie włażnie zastanawiam po co Ci facet skoro masz takie poglądy…to już nawet nie jest feminizm, bo uznajesz mężczyzn za niższy gatunek…

miszczu
    Członek
    • Odp.: 1579
    • Maniak

nie no to znana prawda ze facet glupieje z wiekiem ale luz, ja sie urodzilem bardzo madry wiec to jeszcze troche potrwa haha

a tak powaznie
    nie znajac cie nie smialem twierdzic ze jestem madrzejszy chociaz bylo to niezwykle prawdopodobne!! ale po tym poscie jestem juz w stanie z cala stanowczoscia stwierdzic ze jednak jestem haha
    i jakos sie nie dziwie ze t nie chce do ciebie pisac esow skoro wygadujesz takie glupoty 😀

milego harowania w domu gdy ja bede sie relaksowal caly dzien a nastepnie opije sie piwska
    hahaha

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

@Paulinak0718 wrote:

panię „mądry” miszczu – te dwa esy to są zawsze pod KONIEC DNIA czyli na wieczór, np 21-22. . . A pisze tylko „Sorka, że sie nie odzywałem. Kocham Cie” i drugi na koniec ” Będę teraz oglądał film (do późnej nocy, że już nie powiem), więc nie będę mógł pisać ” … Więc nie wymądrzaj sie tak bo to, że masz 23 lata i widujesz ze starszymi kobietami to nic jeszcze nie znaczy, a juz na pewno, że jesteż od Nas 18-ek mądrzejszy. Pragnę Ci niezmiernie przypomnieć, że my kobiety jesteżmy mądrzejsze od Was mężczyzn, bo Wy w porównaniu do Nas powoli mądrzejecie i zamiast w raz z dorosłożcią przybywać Wam choć trochę tego rozumu to Wy robicie się bardziej głupsi. W głowie Wam tylko sex, piwska i inne, a my harujemy cały dzień w domu, w tych czterech żcianach. Przyleziecie do domu, nażrecie się, wyżpicie, a na następny dzień znowu powtórka z wczorajszego dnia, i tak w koło macieja … Więc nie wymądrzaj się tak bo wcale nie jesteż taki mądry za jakiego sie bierzes ❗ ❗

Teraz to ja się wcale nie dziwię, że ją gożciu olewa 😆

Blk
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

to co Ty za chłopaka masz, że Cię olewa?
    co to za związek? :/

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

włażciwie nie che mi się czytać tych zwałów pstów o wszystkim i o niczym 😀
    spojrzawszy na linki jednak już waiadomo co kto tu pieprzyy… 😆

Otóż wiesz Skarbie – jeżli Cię facet olewa, to jedyny ratunek – Ty też gpo olej 😉 w czym sprawa…?

Jeżli zaż w ciągu trzech tygodni – do trzech miesięcy 😉 Cię nie zaczepi i nie postara si ę o jakiż koment – znacxzy ze g***** warty! jeb GOOOu Heja! 🙄

w wtym co piszesz, Miła, to chyba ty jesteż bauzowana -0 więc daj sobie trochę dystansuuu – daj mu szansę na dojrzenie, a jak nieee – da się zaprzyjaźnić z kimż, kto Cię zacznie doceniać… olewanie, to schizofrenia egoistów… otrzążnij si ę -po prostu – jak mówi moja ukaochana 😛

shiva
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

moze sie myle ale dziewczyna chciala przeczytac w tym temaciejakies dobre rady/ slowa otuchy a nie kto jak gdzie z kim i kiedy..

Paulinak0718
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

dzięki shiva .. 😉

kocur1507
    Członek
    • Bywalec

no sory, ale nie zawsze dostajemy to czego oczekujemy…w tym wypadku słowa otuchy to „niedzwiedzia przysługa” bo jak sie autorka nie otrząsnie w pore to ze swoim podejżciem może sobie co najwyżej znalezc jakiegoż zakompleksionego chłoptasia, który uwiesi sie na jej ramieniu i będzie na wszystko grzecznie potakiwał… 🙄

shiva
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

no i to jest jakas odopowiedz na post… jesli o mnie chodzi powinnas do niego zadzwonic albo sie spotkac i powiedziec wszystko co ci na sercu lezy, jesli sie przejmie i zmieni cudo, jesli nie… mozesz probowac dalej, albo znalezc kogos lepszego.

zaba
    Członek
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Dobra, inaczej… co ile sie widujecie? I kto do kogo przyjezdza?

'Bardziej glupsi’ powiadasz? Tylko sex i piwska im w glowie? To moze zobacz na swoich rodzicow. Kto pracuje? Mama tylko? A tata siedzi przed telewizorem, pije piwo i z wiekiem coraz glupszy jest? A kiedy mamusia wychowuje dziecko, zazwyczaj pracuje FACET zeby takiego niewdziecznego bachora jak Ty utrzymac. Wiec moim zdaniem prawo ma potem odpoczac. Bo pracowac, zeby dom utrzymac, a w tym domu posprztaac to zupelnie inne rzeczy. Takze radze idz tacie podziekuj, bo z glodu bys dawno umarla. Jest jeszcze druga opcja. Pochodzisz z patologicznej rodziny, dlatego wlasnie tak postrzegasz mezczyzn. Przykro mi. Trzecia opcja. Nie masz taty. Wtedy wyrazy wspulczucia. I wcale sie nie nabijam.

agnies
    Członek
    • Odp.: 9
    • Początkujący

ehhh…związki na odległożć nie mają szans…lepiej znajdź sobie kogoż blisko..wiem wiem..łatwo powiedzieć…gorzej z realizacją…no ale albo on kogoż ma albo po prostu męczy go ta ogległożć…

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 33 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę