- AutorOdp.
- 12 sierpnia 2009 at 19:53
jakoż tak mam nieodparte wrażenie, że to z wiekiem nie ma aż tak wiele wspólnego 😉
12 sierpnia 2009 at 19:56oj ma czlowiek w młodym wieku jeszcze nie zna życia, i inaczej postrzega żwiat, dopiero później uczy sie i nabiera doswiadczenia w różnych sprawach, dorasta , bardziej trzewo patrzy na żwiat, bardziej dojżale a nie fiu bzdziu w głowie. Taka prawda
13 sierpnia 2009 at 11:20panię „mądry” miszczu – te dwa esy to są zawsze pod KONIEC DNIA czyli na wieczór, np 21-22. . . A pisze tylko „Sorka, że sie nie odzywałem. Kocham Cie” i drugi na koniec ” Będę teraz oglądał film (do późnej nocy, że już nie powiem), więc nie będę mógł pisać ” … Więc nie wymądrzaj sie tak bo to, że masz 23 lata i widujesz ze starszymi kobietami to nic jeszcze nie znaczy, a juz na pewno, że jesteż od Nas 18-ek mądrzejszy. Pragnę Ci niezmiernie przypomnieć, że my kobiety jesteżmy mądrzejsze od Was mężczyzn, bo Wy w porównaniu do Nas powoli mądrzejecie i zamiast w raz z dorosłożcią przybywać Wam choć trochę tego rozumu to Wy robicie się bardziej głupsi. W głowie Wam tylko sex, piwska i inne, a my harujemy cały dzień w domu, w tych czterech żcianach. Przyleziecie do domu, nażrecie się, wyżpicie, a na następny dzień znowu powtórka z wczorajszego dnia, i tak w koło macieja … Więc nie wymądrzaj się tak bo wcale nie jesteż taki mądry za jakiego sie bierzes ❗ ❗
13 sierpnia 2009 at 11:42Paulinko- nie zgadzam sie z Toba mężczyźni wcale nie sa głupsi od kobiet, zastanów sie co Ty wogóle wypisujesz, nie zgadzasz sie z miszczem to teraz sie mżcisz iw ypisujesz takie głupoty, jak uważasz że mężczyźni są głupsi to po co jesteż z facetem??? bo nie kumam tego
a po 2 nie zdajesz sobie sprawy jak męzczyźni haruja aby takie kobiety utrzymac które siedza w domu i tylko sprzatają? inni haruja na budowie nosza ciężary. Nie wypisuj takich głupot że oni w tej pracy tak jakby nic nie robili, chodza tam dla przyjemnożci.
pracuja do późna bo takie kobiety (lalunie) życza sobie nowy lepszy samochód bo ten który maja im sie znudził, i wola lepszy, szybszy, a to nic że mąż zostaje po godzinach aby żonie dogodzic to nic
13 sierpnia 2009 at 12:32popieram mrówke, różne typy chodzą po tym żwiecie i płeć tu nie ma nic do rzeczy…
też sie włażnie zastanawiam po co Ci facet skoro masz takie poglądy…to już nawet nie jest feminizm, bo uznajesz mężczyzn za niższy gatunek…
13 sierpnia 2009 at 16:12nie no to znana prawda ze facet glupieje z wiekiem ale luz, ja sie urodzilem bardzo madry wiec to jeszcze troche potrwa haha
a tak powaznie
nie znajac cie nie smialem twierdzic ze jestem madrzejszy chociaz bylo to niezwykle prawdopodobne!! ale po tym poscie jestem juz w stanie z cala stanowczoscia stwierdzic ze jednak jestem haha
i jakos sie nie dziwie ze t nie chce do ciebie pisac esow skoro wygadujesz takie glupoty 😀milego harowania w domu gdy ja bede sie relaksowal caly dzien a nastepnie opije sie piwska
hahaha14 sierpnia 2009 at 08:08[usunięto_link] wrote:
panię „mądry” miszczu – te dwa esy to są zawsze pod KONIEC DNIA czyli na wieczór, np 21-22. . . A pisze tylko „Sorka, że sie nie odzywałem. Kocham Cie” i drugi na koniec ” Będę teraz oglądał film (do późnej nocy, że już nie powiem), więc nie będę mógł pisać ” … Więc nie wymądrzaj sie tak bo to, że masz 23 lata i widujesz ze starszymi kobietami to nic jeszcze nie znaczy, a juz na pewno, że jesteż od Nas 18-ek mądrzejszy. Pragnę Ci niezmiernie przypomnieć, że my kobiety jesteżmy mądrzejsze od Was mężczyzn, bo Wy w porównaniu do Nas powoli mądrzejecie i zamiast w raz z dorosłożcią przybywać Wam choć trochę tego rozumu to Wy robicie się bardziej głupsi. W głowie Wam tylko sex, piwska i inne, a my harujemy cały dzień w domu, w tych czterech żcianach. Przyleziecie do domu, nażrecie się, wyżpicie, a na następny dzień znowu powtórka z wczorajszego dnia, i tak w koło macieja … Więc nie wymądrzaj się tak bo wcale nie jesteż taki mądry za jakiego sie bierzes ❗ ❗
Teraz to ja się wcale nie dziwię, że ją gożciu olewa 😆
14 sierpnia 2009 at 21:01to co Ty za chłopaka masz, że Cię olewa?
co to za związek? :/14 sierpnia 2009 at 21:38włażciwie nie che mi się czytać tych zwałów pstów o wszystkim i o niczym 😀
spojrzawszy na linki jednak już waiadomo co kto tu pieprzyy… 😆Otóż wiesz Skarbie – jeżli Cię facet olewa, to jedyny ratunek – Ty też gpo olej 😉 w czym sprawa…?
Jeżli zaż w ciągu trzech tygodni – do trzech miesięcy 😉 Cię nie zaczepi i nie postara si ę o jakiż koment – znacxzy ze g***** warty! jeb GOOOu Heja! 🙄
w wtym co piszesz, Miła, to chyba ty jesteż bauzowana -0 więc daj sobie trochę dystansuuu – daj mu szansę na dojrzenie, a jak nieee – da się zaprzyjaźnić z kimż, kto Cię zacznie doceniać… olewanie, to schizofrenia egoistów… otrzążnij si ę -po prostu – jak mówi moja ukaochana 😛
16 sierpnia 2009 at 16:39moze sie myle ale dziewczyna chciala przeczytac w tym temaciejakies dobre rady/ slowa otuchy a nie kto jak gdzie z kim i kiedy..
16 sierpnia 2009 at 17:02dzięki shiva .. 😉
16 sierpnia 2009 at 17:07no sory, ale nie zawsze dostajemy to czego oczekujemy…w tym wypadku słowa otuchy to „niedzwiedzia przysługa” bo jak sie autorka nie otrząsnie w pore to ze swoim podejżciem może sobie co najwyżej znalezc jakiegoż zakompleksionego chłoptasia, który uwiesi sie na jej ramieniu i będzie na wszystko grzecznie potakiwał… 🙄
19 sierpnia 2009 at 12:53no i to jest jakas odopowiedz na post… jesli o mnie chodzi powinnas do niego zadzwonic albo sie spotkac i powiedziec wszystko co ci na sercu lezy, jesli sie przejmie i zmieni cudo, jesli nie… mozesz probowac dalej, albo znalezc kogos lepszego.
25 sierpnia 2009 at 11:01Dobra, inaczej… co ile sie widujecie? I kto do kogo przyjezdza?
'Bardziej glupsi’ powiadasz? Tylko sex i piwska im w glowie? To moze zobacz na swoich rodzicow. Kto pracuje? Mama tylko? A tata siedzi przed telewizorem, pije piwo i z wiekiem coraz glupszy jest? A kiedy mamusia wychowuje dziecko, zazwyczaj pracuje FACET zeby takiego niewdziecznego bachora jak Ty utrzymac. Wiec moim zdaniem prawo ma potem odpoczac. Bo pracowac, zeby dom utrzymac, a w tym domu posprztaac to zupelnie inne rzeczy. Takze radze idz tacie podziekuj, bo z glodu bys dawno umarla. Jest jeszcze druga opcja. Pochodzisz z patologicznej rodziny, dlatego wlasnie tak postrzegasz mezczyzn. Przykro mi. Trzecia opcja. Nie masz taty. Wtedy wyrazy wspulczucia. I wcale sie nie nabijam.
2 września 2009 at 17:35ehhh…związki na odległożć nie mają szans…lepiej znajdź sobie kogoż blisko..wiem wiem..łatwo powiedzieć…gorzej z realizacją…no ale albo on kogoż ma albo po prostu męczy go ta ogległożć…
- AutorOdp.