• Autor
    Odp.
  • magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Może nie pisz do niego i czekaj cierpliwie na wiadomosc od niego, jak sie sam odezwie to nie wszystko stracone,ale jak nie, to oznacza tylko jedno,niestety…

Charlie Angel
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

hmmm… tak sobie czytam i ….
    Nie zgadzam sie, ze zwiazki na odleglosc nie maja szans, bo znam wiele takich par/ to po 1.
    Po 2, autorka posta troche „popłynęła” z tymi stwierdzeniami na temat facetów- fakt:D, ale jak tez ma o nich myslec kobieta, która stara sie ciagle by ją zauważył itp… Nie wie chyba jak to jest byc przez faceta doceniona, dlatego nie docenia facetów.
    Wydaje mi sie, ze 2 smsy dziennie to chyba jeszcze nie powod do afery, bo normalne ze nie zawsze jest na to czas. Z drugiej zatem strony mysle ze jesli jest tak jak piszesz (chodzi mi o tresc smsow i inicjatywe) to jednak dobrze nie jest… Moze chlopak po prostu sie meczy z ta odlegloscia, bo skoro zapewniasz ze nie zdradza to ja juz nie wiem ;/
    Porozmawiaj z nim jak sie spotkacie, powiedz ze nie chcesz byc tak traktowana…
    I ogolnie nie spinaj sie tak o te smsy niech troche sam ogarnie, ze trzeba sie kobieta zainteresowac:)
    Pozdro 🙂

mikka-1
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Moim zdaniem nawet rozmowa nie ma sensu..Skoro on nie jest na tyle p****ęty tym że dziewczyna cierpi (jak wiadomo nawiązywała już z nim rozmowy na ten temat) i skoro wciąż robi to samo to po prostu ma ją gdzież.
    Taki typ..nie zerwie z Tobą tylko poczeka aż wszystko samo się rozpłynie.Olej go palanta bo to nie jest ok żeby pisać wieczorem dwa smsy i niech sobie piszą co chcą ja uważam że w waszej sytuacji czyli niedługi związek i nagła zmiana zachowania na takie to jest jednoznaczne.

Co do ,,głupoty” mężczyzn to nieźle popłynęłaż ale chyba Ci się nie dziwię bo miszczu po prostu prowokuje do stawiania takich diagnoz.

Miszczu jest ogromna różnica pomiędzy kobietami i ich dojrzałożcią i jedna może mieć 18 lat i ubierać się w kuse ciuszki i latać po imprezkach i mieć w głowie głupotki a inna może być na prawdę odpowiedzialną kobietą.Może młodą kobietką…jak kto woli.
    To że dużo młodych dziewczyn tak mówi to jedno ale to że można łatwo poznać czy rzeczywiżcie obiekt jest dojrzały łatwo poznać..Bo dla jednej małolaty dorosłożcią jest wódka w klubie z dorosłymi facetami a dla drugiej praca, edukacja i prawdziwe życie.
    Potwierdzone natomiast jest to że kobiety szybciej dojrzewają i porównując chłopaka 20l. i dziewczynę w owym wieku niestety ale w 99% sądzę że okaże się że chłopak jest jeszcze ,,sto lat za murzynami”.

A tak jeszcze w temacie:
    Mój ex pisał mi że go ząb boli i nie może pisać, że nie może bo jedzie samochodem…tysiące wykrętów…wczeżniej taki nie był.
    Okazało się że jest kłamcą i wszą i jeżli się szybko nie zbierzesz i go nie olejesz to zostaniesz jak ja z 7 kg do tyłu ze stresu…. i ogromną pustką.
    No ale to jeżli go kochasz..

ogólnie miszczu odpowiedz sobie na pytanie czy gdybyż kochał kobietę to czy chciałbyż codziennie pisać jej wieczorem że nie masz czasu bo oglądasz jakiż film czy tam co innego wiedząc że ona się martwi tą sytuacją i że ją to rani??

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mój chłopak mnie olewa :("

Przewiń na górę