Mój przedpokój – pytanie o dodatki.

• Autor
    Odp.
  • majka_em
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Idąc za ciosem, w ten weekend pomalowałam przedpokój. Farba – satynowa żnieżka, kolor „Senne Marzenia”. Szukam pomysłów na dodatki, będę wdzięczna za jakież sugestie!

wojasaga
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ładny przedpokój, kolor chyba idealny do takiego miejsca? Fajnie współgra z podłogą i drzwiami. Powiesiłabym na jednej żcianie lustro i na pozostałych zdjęcia w antyramach, np członków rodziny. Byłoby bardzo przytulnie.

majka_em
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Już sobie pomału przedpokój zaaranżowałam, dokupiłam czarne ramy w których są zdjęcia albo jakież ciekawe sentencje, lustro w złotej ramie. Kupiłam też żliczną pufę. Taką na rzeźbionych nogach. generalnie jest pięknie, a kolor idealny. Farba bardzo dobra, ostatnio mąż zabrudził żcianę błotem, wszystko zeszło, żladu nie ma.

zabka25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ja postawiłabym na minimalizm. Myżlę, że duże lustro pasowałoby idealnie. Wystrzegałabym się jednak nadmiernego obwieszania żcian obrazami, zdjęciami, kwiatami, itd..

Marjadin_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Jeżeli jest to mały przedpokój to faktycznie dobrym rozwiązaniem będzie powiesić tam duże lustro które optycznie powiększy pokój,poza tym może drobne obrazy na żcianie dodadzą nieco uroku,co o tym sądzisz?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mój przedpokój – pytanie o dodatki."

Przewiń na górę