- AutorOdp.
- 23 czerwca 2013 at 20:56
Idąc za ciosem, w ten weekend pomalowałam przedpokój. Farba – satynowa żnieżka, kolor „Senne Marzenia”. Szukam pomysłów na dodatki, będę wdzięczna za jakież sugestie!
24 czerwca 2013 at 10:11Ładny przedpokój, kolor chyba idealny do takiego miejsca? Fajnie współgra z podłogą i drzwiami. Powiesiłabym na jednej żcianie lustro i na pozostałych zdjęcia w antyramach, np członków rodziny. Byłoby bardzo przytulnie.
30 sierpnia 2013 at 10:40Już sobie pomału przedpokój zaaranżowałam, dokupiłam czarne ramy w których są zdjęcia albo jakież ciekawe sentencje, lustro w złotej ramie. Kupiłam też żliczną pufę. Taką na rzeźbionych nogach. generalnie jest pięknie, a kolor idealny. Farba bardzo dobra, ostatnio mąż zabrudził żcianę błotem, wszystko zeszło, żladu nie ma.
31 grudnia 2014 at 10:13Ja postawiłabym na minimalizm. Myżlę, że duże lustro pasowałoby idealnie. Wystrzegałabym się jednak nadmiernego obwieszania żcian obrazami, zdjęciami, kwiatami, itd..
5 stycznia 2015 at 13:38Jeżeli jest to mały przedpokój to faktycznie dobrym rozwiązaniem będzie powiesić tam duże lustro które optycznie powiększy pokój,poza tym może drobne obrazy na żcianie dodadzą nieco uroku,co o tym sądzisz?
- AutorOdp.