- AutorOdp.
- 30 stycznia 2012 at 15:50
Bardzo lubię filmy z MM i o MM 🙂 Podoba sie wam Mischelle Willimas w tej roli?
Film, to oczywiscie „Mój tydzień z Marilyn”.1 lutego 2012 at 20:42Bardzo możliwe, ale ja nie wiem
3 lutego 2012 at 13:56Zdaje się, że w Newsweeku widziałąm bardzo pozytywny, ale nie pochlebny artykuł o tym filmie.Na film bardzo chcę iżć.
Michelle sama w sobie nie jest zbyt podobna do marilyn, ale nominacja do oscara coż tam jednak znaczy.
A charakteryzacja też żwietna 😉15 lutego 2012 at 12:48Mnie się film podobał, bo zagrała swietnie 🙂 Momentami zapominałam, że ona to nie MM 🙂 Mimo to, ze wygląda troszke inaczej. Ale historia w ogole fajna, bo opowiada o kreceniu przez nią filmu „Książę i aktoreczka” i o tym jak zakochał sie w niej 3 asystent reżysera Colin 🙂 Na chwilke wszedl do żwiata wielkiej gwiazdy i bylo miło 🙂 No i to historia -prawdziwa, wiec dlatego tez sie fajnie oglada 🙂
15 lutego 2012 at 12:50Szkoda, że nie wiecej opinii, bo jestem ciekwaw czy wszystkim tak się podobała jak nam 🙂
Ale może nie wszyscy zdążyli obejrzeć… Jeżli nie -to zachęcam ;p
18 lutego 2012 at 22:56[usunięto_link] wrote:
Bardzo lubię filmy z MM i o MM 🙂 Podoba sie wam Mischelle Willimas w tej roli?
Film, to oczywiscie „Mój tydzień z Marilyn”.lubię. i mi się podoba 😉
[/quote]
fajne uda :-2 lipca 2012 at 14:12W kinach już nie ma szans tego zobaczyć patrząc na daty waszych komentarzy 😀 Nie wiecie czy już to wydali na dvd albo jakkolwiek? Mogłem znaleźć wczeżniej ten temat 🙁
5 lipca 2012 at 09:10Również podpinam się pod prożbę Kawoszki. Będę bardzo wdzięczna za udzielenie informacji.
9 lipca 2012 at 14:36Czytajka- już wydali. 🙂 Ale też niedawno więc dobrze wczeżniej szukałem tylko nie mogłem znaleźć bo wydawali ten film ponoć przez pół roku. No nie chce mi się w to wierzyć, że aż tyle czasu to zajmuje ale ważne, że jest w ogóle dostępny.
13 lipca 2012 at 10:33To wcale nie długo, Artysty jeszcze nie ma albo Igrzysk smierci 😆
- AutorOdp.