- AutorOdp.
- 25 lipca 2008 at 19:13
no dokładnie o tym pisałam, znam to z autopsji, niestety bardzo często się tak zdarza, ze związek pocieszenie nie trwa dłużej niż pare tygodni.
22 października 2008 at 10:07Chcialabym miec takiego faceta, ktory caly czas bylby zaangazowany. Ja jestem ze swoim pol roku i on tez jest po „powaznym” związku i musze przyznac, ze obiawy sa takie same jak w przypadku Twojej dziewczyny… Ja nie wiem, moja siostra tez miala za soba powazny zwiazek a jej chlopak od kilku lat bys samotny i ona teraz smęci, ze on caly czas chcialby z nia byc, ze nia ma wlasnego zycia. Moim zdaniem jest tak, ze jezeli ktos byl bardzo zakochany i mial za soba kilkuletni zwiazek to chyba raczej potrzebuj mnie czulosc od tych osob, ktore nie mialy wczesniej w ogole partnera albo mialy tylko, ze nie na stale. To przykre bo mnie np. strasznie boli jak moj facet w ogole sie do mnie nie odzywa a jak pota sie czy sie spotkamy to brzmi mniej wiecej tak: „Jak chcesz to mozemy sie spotkac”… to nie jest mile bo mnie wtedy sie wydaje, ze jumu nie zalezy, ze spotyka sie ze mna tylko dlatego bo ja tego chce. Ja juz daje kazdemu rade, zeby zachowywac sie tak samo jak twoj partner/partnerka (ale nie mozna przesadzic) i wtedy oni zaczna lapac, ze moga Cie stracic, ze cos jest nie tak. Trzeba tez byc tajemniczym i troszke nasciemniac, zeby wzbudzic zainteresowanie – nudziaż nikomu nie jest potrzebny…
22 października 2008 at 13:10[usunięto_link] wrote:
Trzeba tez byc tajemniczym i troszke nasciemniac, zeby wzbudzic zainteresowanie – nudziaż nikomu nie jest potrzebny…
Nudziaż? 😯
ściemnianie sposobem na szczężcie w związku… kto by pomyżlał…
25 października 2008 at 13:21Te z was, ktore szukaja w zwiazku dzien w dzien petard i rollercoasterow bardzo sie zawiodą. Zycie to nie-je-bajka i nie zabawa. Milosc to wspaniale uczucie, ale nie da sie wiecznie „marzyc” o drugiej osobie, „starac sie” dniami i nocami, ale trzeba po prostu powiedziec sobie KOCHAM i życ OBOK. Sa dni, w ktore warto zainwestowac czas na romantyczna kolacje, wyjscie, ale tak nie da sie zyc przez caly czas..
- AutorOdp.