• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

hmm zauwazyłam że moja mama troszke w jakis sposob mnie konroluje raczej nie chodzi mi tutaj o przeszukiwanie rzeczy czy czego stylko powiedziałam jej dzis ze chce sobie kupic stringi i powiedziałam cene to Ona sie wsciekła ze za drogie jak to takie drogie, mowi ze Ona stara sie oszczedzac a ja kupuje takie drogie rzeczy, sprostuje ze mam wałsne pieniadze ale Ona mówi mi np co mam kupic a co nie a przeciez mam juz 21 lat troszke mnie to denerwuje rozmawiałam z Nia o tym wiele razy al eOna tego nie rozumie

czy widzicie tutaj jakis problem czy tylko ja to widze

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ja też tak miałam na początku. Zawsze mówiłam mojej mamie że to moje pieniadze i sama wiem co mam z nimi robic. Najczesciej jak cos kupowalam to zaniżałam cenę. Mówiłam że kosztowało 20 zł a nie 50.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

rzeczywiscie…problem przepowazny: mama powiedziala ci, ze chcesz sobie kupic zbyt drogie majty.

:))))))))))))

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

@pravati wrote:

rzeczywiscie…problem przepowazny: mama powiedziala ci, ze chcesz sobie kupic zbyt drogie majty.

🙄

Wytłumacz swojej mamie,że to są Twoje pieniądze i sama wiesz najlepiej jak nimi gospodarować 🙂 Moja mama na szczęscie nie miała nic przeciwko temu,kiedy ja szastałam na lewo i prawo swoimi pieniędzmi 😀 Wychodziła z założenia,że sama zarobiłam,więc mogę wydawać na co chcę.Zresztą ja robiłam mamie różne prezenty więc tez inaczej na to patrzyła 😉 Może to jest jakis sposób?Kup mamie dobry błyszczyk do ust lub jakiż inny kosmetyk albo jakąs branzoletkę.Na pewno zrobisz jej tym przyjemnożc a Twoja mama przestanie twierdzić,że za dużo kasy wydajesz(bo przecież sprawiasz tym przyjemnożc innym 😉 )

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Ja nie pokazuję rodzicom swoich zakupów. Jakoż byłoby mi głupio powiedzieć: patrz mamo kupiłam sobie bieliznę erotyczną;p. A jeżli chodzi o stringi, to u mnie normalna czężć garderoby, tylko takie majteczki noszę, moja mama jest przyzwyczajona. 😀

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

boki zrywać 😕

ja też często mówię że coż kosztowało mniej niż naprawdę kosztowało 😛

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

ojj pervati czepiasz się:P
    dla mnie to problem bo z mama mam dobry kionakt lubie jej cos pokazac co sobie kupiałm ajkso taik pwoiedziałam o tych stringach i ona się wkurzyła ale chyba nie będe Jej nic mowic i sobie kupie:D wkońcu to moje pieniadze moge zNImi robić co chce:) i tak zrobie
    powinna to zaakceptowac a nie sie wsciekac
    dziekuje dziewczyny za dopowiedzi:)
    pozdrawiam ciepło

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " moja mama"

Przewiń na górę