- AutorOdp.
- 20 kwietnia 2005 at 16:27
to nie wiecie drogie Panie czego używa się aby wasza skóra była piękna i jędrna ……… 😮 😮 😯 😯
15 września 2005 at 21:18Ja na wszelkie dolegliwożci skórne odkryłam rewelacyjny preparat KOLAGEN NATURALNY. Polecam wszystkim z całą odpowiedzialnoscią. Pełny opis działania kolagenu wyżlę po napisaniu na adres: [usunięto_link]
19 września 2005 at 20:45[usunięto_link] wrote:
to nie wiecie drogie Panie czego używa się aby wasza skóra była piękna i jędrna ……… 😮 😮 😯 😯
a skąd taki wniosek?????? 😕
chyba każda kobieta wie jak dbać o siebie tylko czasem nie ma na to czasu, checi i zapału 😀19 września 2005 at 21:36I KASY Kasiu Kasy……
Kiedyż pozwoliłam sobie na tydzień pielęgnacyjny w Jastrzębiej Górze……chętnie wróciłabym tam jeszce raz.
Te masaże, te kapiele ……te glinki zielone…..
świetna pielęgnacja plus ćwiczenia, skóra po tygodniu naprawdę była elastyczniejsza a tak nawilżona ze marzenie…19 września 2005 at 21:42wierze!!!
no własnie ta kasa
nigdy nie byłam na takich wczasach 😕
czasem pozwalam sobie na kosmetyczke i odnowe w salonie ale moja kieszen cieżko to znosi 😕20 września 2005 at 09:59[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
wierze!!!
no własnie ta kasa
nigdy nie byłam na takich wczasach 😕
czasem pozwalam sobie na kosmetyczke i odnowe w salonie ale moja kieszen cieżko to znosi 😕,
ja też wierze i ciesze się że przynajmniej facet nie musi biegać co chwile do kosmetyczek, masażystów etc
20 września 2005 at 10:24Kosmetyczka moze nie, ale zadbac o dłonie i paznokcie należy. 😛
jakubek czyzbys nigdy nie korzystał z takich usług??
no chyba że sam pielegnujesz…. 😉20 września 2005 at 10:36[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Kosmetyczka moze nie, ale zadbac o dłonie i paznokcie należy. 😛
jakubek czyzbys nigdy nie korzystał z takich usług??
no chyba że sam pielegnujesz…. 😉Nigdy nie byłem u kosmetyczki od okazji do okazji czasem Moja zrobi mi „dobrze” 😛
20 września 2005 at 12:50uffff a już myslałam że masz ładne dłonie od urodzenia hihihi.
😉ja mojemu kiedys tez robiłam dobrze ” nieźle to brzmi” ale ostatnio sam sobie radzi – ” no to brzmi jeszcze lepiej” hahahahhahaha 😳 😀 😉
20 września 2005 at 13:00[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
uffff a już myslałam że masz ładne dłonie od urodzenia hihihi.
😉ja mojemu kiedys tez robiłam dobrze ” nieźle to brzmi” ale ostatnio sam sobie radzi – ” no to brzmi jeszcze lepiej” hahahahhahaha 😳 😀 😉
hahahahahaha ależ on biedny…..ja naszczężcie nie muszę i nie potrzebuje sam sobie „robić dobrze” hahahahaha
20 września 2005 at 13:01Oberwałoby mi się gdyby moj Roberto przeczytał co ja tu wypisuje ehhh chyba głodnemu chleb na mysli.
Ps. do wieczorka, może zdaże zrobić „dobrze” 😉
20 września 2005 at 13:09[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Oberwałoby mi się gdyby moj Roberto przeczytał co ja tu wypisuje ehhh chyba głodnemu chleb na mysli.
Ps. do wieczorka, może zdaże zrobić „dobrze” 😉
hihihihi powiem jedynie tak – POWODZENIA hihihihi
20 września 2005 at 14:09No faktycznie rozmowa ta kieruje mysli tylko w jednym kierunku……..
Myżli moje błądzą po ……kolegi zza biurka…..wygląda pysznie 😳20 września 2005 at 14:11[usunięto_link] wrote:
No faktycznie rozmowa ta kieruje mysli tylko w jednym kierunku……..
Myżli moje błądzą po ……kolegi zza biurka…..wygląda pysznie 😳ja też siedze za biurkiem ja też
20 września 2005 at 14:46Jakubku ale to chyba nie Ty siedzisz za biurkiem Kosteczki ❓ 😉
a swoją drogą to ciekawa jestem jak kosteczka potrafi pracować i sie skupić skoro ma takie „pyszne” widoki 😉
- AutorOdp.