• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Kurcze…mam jakiż odmienny gust,bo ja nie założyłabym żadnych,które pokazałyżcie… 🙂

manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

WarnGirl – te z repertuaru ECCO to też i nie mój gust 😉 W ogóle mam w tym roku problem, bo żadne buty mi się nie podobają, a w czymż chodzić trzeba ;/ Zgladam i szukam inspiracji.

Samantha – buty z TopShopu są ponoć całkiem wytrzymałe i zachowują fason-dobry wygląd (wiem to od osób, które rzeczywiżcie w tych butach chodziły a nie od tych, którzy je reklamują 🙂 ), a stylistyka tych butów to już kwestia gustu. Niestety aukcja już się zakończyła i nie mogłam się przyjrzeć modelowi, który zaproponowałaż.

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Buty Georgie mi sie podobają – ponoć ECCO ma buty najwyższej jakożci dlatego i nie należą do tych tanich. Jak oglądałam włażnie ich stronę to mają sporo ciekawych fasonów. [/quote]

catalina_de_santez
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Buty moich marzeń:

[usunięto_link]

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Buty moich marzeń:

[usunięto_link]

to jakiż żart?

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

podobno o gustach się nie dyskutuje. 😉

ja ostatnio zachwycam się botkami i n****ętniej bym wszystkie je chciała mieć.

[usunięto_link] <--- w tych jestem zakochana.

Mi
    Member
    • Pasjonat

Chodziło mi raczej o cenę. A botki bardzo ładne, choć takich butów nie noszę.

daisy m
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

mi się podobają:)
    Ja ostatnio na sportowo się noszę
    i zapałałam wielką miłożcią do fitness dlatego ostatnimi tygodniami szukałam odpowiednich butów długo szukałam… i znalazłam:) w sklepie 1but

oto one:
    [usunięto_link]

Mi
    Member
    • Pasjonat

Ta reklama jest denerwująca. A buty wcale nie extra. Przecież takie kajaczki dawno już nie są modne. Co więcej w lepszych sklepach za taką cenę można kupić naprawdę ładne buty, a nawet taniej.

cassandras
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Daisy m -> OKROPNE buty! Ja jestem akurat na etapie zakupu butów do fitnessu i NIGDY bym ich nie kupiła… One się do fitnessu nawet nie nadają! Lepiej poszukaj w reebokach, wiele dziewczyn mi je polecało, bo są ponoć bardzo trwałe.
    Co do eleganckich, mi się podobają klasyczne buty, bez zbędnych kokardek czy żwiecidełek…

marysia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

poszukuje butów na wiosne od jakiegos czasu, wszytskie które mi się podobają kosztują ok.300 zł, troch za dużo.

marysia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Dzisiaj w końcu kupiłam buty, baaaardzo wygodne i w normalnej cenie:)

guapa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

jakos mi sie nie chca te wasze linki otworzyc. ja ostatnio szukam wygodnych butow ale nie takich typowo sportowych tylko zeby tez do innych rzeczy pasowaly. w sumie najlepiej to czarne chyba. zastanawiam sie nad ecco, ale jeszcze nie mialam butow tej marki, ale opinie maja bardzo dobra. sproboje zalaczc fote ale nie wiem czy mi sie uda. to moze mi doradzicie gdzie takie dostane. hmm nie mozna zalaczyc pliku?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Moje buty idealne – znalazłam!"

Przewiń na górę