- AutorOdp.
- 10 lipca 2009 at 13:42
Witam wszystkie Panie
Potrzebuję sie wygadać, wyżalić i chyba usłyszeć co mam zrobić..
Wczoraj dowiedziałam sie przez przypadek (pracowałam na kompie swojego P) że kiedyż zrobone moje nagie zdjęcia z wanny ( na szczescie bez twarzy) wstawił w pewien portal erotyczny, glupio je popodpisywał i czekał na komentarze.
Jestem załamana. Ufałam temu człowiekowi, próbowałam stwozyć z nim rodzine, kupilismy dom.. A on mi zrobił takie żwiństwo. Wiedział, że jestem temu przeciwna, bo kiedys rozmawialiżmy o tym i on pytał czy bym nie chciała dodać swoich zdjęc na taki portal i ja mu powedziałam że nie CHCE. Obiecał że nigdy tego nie zrobi.
Najgorsze jest to że kiedy mu powiedziałam że wiem o wszystkim, on sie głupio usmiechał i mówił żebym nie robiła awantury bo nie ma o co. Wogóle mówił jeszcze wiele róznych rzeczy, aż wstyd pisać..
Prosze powiedzcie co ja mam zrobić i co wy byscie zrobły w takiej glupiej sytuacji.Czuję sie zdradzona, oszukana.
10 lipca 2009 at 13:50przede wszystkim każ mu usunąć te zdjęcia….
jego zachowanie żwiadczy o
– braku szacunku do Ciebie jako kobiety/partnerki
– szczeniactwie ( bo co tego co zrobił inaczej nazwać nie można)więc zastanów się czy chcesz dzielić resztę życia z takim człowiekiem.
w ogóle wiesz dlaczego Ci to zrobił?
10 lipca 2009 at 14:23Cleo – kazałam usunąć, powiedział że usunie, tylko nie umie. Czeka na instrukcje od administratora portalu.
Tak to jest szczenięce zachowanie tylko on ma 31 lat..Doktorat w drodze, pracownik Uniwersytetu i jeszcze wielu innych powaznych firm.
Pytałam dlaczego mi to zrobił, dzisiaj powiedział że dla zabawy i dlatego że jest dumny ze mnie. Ja nie mam siły juz chyba nawet z nim o tym rozmawiać.
Przeprosił, kilka razy, ale co ztego jak za chwilę gada takie rzeczy jak np. przynajmniej był urzytek ze zdjęć.
Jestem w takim stanie, że nie wiem czy chcę być z nim. Nie wiem czy potrafie go po tym kochac nadal. O zaufaniu nie wspomnę..
prosze powiedzcie czy byżcie wybaczyły coż takiego.
10 lipca 2009 at 19:05ale swinstwo 😕
ja chyba bym juz nie miala zaufania do takiego faceta! co jak co , ale jezeli nie ma intymnosci w zwiaku to nie swiadczy o niczym dobrym 😕10 lipca 2009 at 19:52jeżli chcesz mu dowalić to idź z tym do prokuratora.
Chcesz mu dowalić jeszcze bardziej – zażądaj odszkodowania za straty moralne. Tak z parę stówek.
Mógł umieżcić te fotki tylko i wyłącznie po uzyskaniu Twojej zgody. innej opcji nie ma.10 lipca 2009 at 20:51Słów mi w ogóle brakuje. Ok, jest dumny z Ciebie etc. Ale gdzie tu intymnożć, jakież przywiązanie, chęć „posiadania” Cię tylko dla siebie? Każdy normalny facet nie cierpi, kiedy inni gapią się na jego kobietę. O nagożci tu nie wspomnę! Duma dumą, można to okazywac na wiele innych sposobów, ale nie wstawiając nagie fotki do internetu!
Przede wszystkim poważnie z nim porozmawiaj, wyrzuć mu wszystkie swoje zarzuty i żale. Ja z taką osobą bym chyba zerwała…ale, to Twoje sumienie, Twój związek i Twoje uczucia. Musisz rozegrać to sama w sobie i przede wszystkim z nim. Zobaczyć, czy rzeczywiżcie mu przykro, czy nadal ma z tego ubaw i że uważa to za nic takiego. Bo jeżli dla niego jest to błahostka to dzięki bardzo ale dziwny ma system wartożci.
11 lipca 2009 at 03:25dokładnie jak napisała melodiv – pogadaj z nim i zobacz jaki ma do tego stosunek.
już pisałaż, że raczej nic sobie z tego nie robi.
ale spróbuj jeszcze raz jeżli uważasz, że warto.18 lipca 2009 at 21:30Ja pier***e niby czowiek na poziomie a tu takie chamstwo ❗ Ja bym już nie zawracała sobie nim głowy i żądała żeby jak najszybciej wykasował to zdjęcie a gdyby to nie przynosiło rezultatów zgłosiłabym sprawę do prokuratury ❗
22 lipca 2009 at 09:23facet nie ma do Ciebie żadnego szacunku , który męższczyzna który kocha swoją kobiete, mysli o przyszłosci z nią wstawia jej zdjęcia w takim portalu 😯
24 lipca 2009 at 08:37No zgadzam się w opiniami, nie szanuje cię żaden normalny facet nie wstawia zdjęć swojej ukochanej na portal erotyczny no sorry ;/
26 lipca 2009 at 17:06zemsta jest słodka zrób to samo!!!a w dodatku postaraj sie by to było okropne zdjęcie a potem mu je pokaż hi hi hi 😈
26 lipca 2009 at 21:15Ja tez bym w takiej sytuacji nie zaufała,bo to co zrobił to żwinstwo.Na Twoim miejscu to ja bym go postraszyła sprawaw sadzie,ze wstawił zdjecia bez Twojej zgody,albo dajesz mu dzien czasu na usuniecie ich i niech wybiera.
28 lipca 2009 at 17:57Każecie straszyć sądem itp. Jakby to byl ktos kogo ona NIE KOCHA,a przecież daży go uczuciem. Zwyczajnie, porozmawiaj, jeżeli to dla niego naprawdę żadna sprawa i to ,że zrobił Ci wielką przykrożć nie robi na nim wrażenia, po prostu odejdź.Trzymam kciuki :*
Czasami faceci robią rzeczy z zwyczajnej GŁUPOTY.
25 sierpnia 2009 at 12:39To nie jest latwe, zwłaszcza, jak darzy się uczuciem kogoż takiego. Bo nawet po najgorszym żwiństwie uczucie nie mija jak ręką odjął – niestety.
Jednak cokolwiek on teraz powie i zrobi, ja nie wierzę, żeby mu się w przyszłosci nie przydarzyło coż podobnego… Skoro tam głupio się tłumaczył to dla mnie nie byłoby już w tym związku ani intymnożci, ani zaufania.
Trzymaj się, Majorko… Dasz radę!26 sierpnia 2009 at 09:31Napisałaż że ten człowiek pracuje na Uniwersytecie i we wielu poważnych firmach, doktorat w drodze… a może to jego „poważny” tryb życia doprowadził do tego że brakuje mu rozrywki…? Postąpisz jak będziesz chciała ale ja bym takiej osobie nie ufała. A wtedy gdy z tej rutyny znajdzie sobie inny sposób „zabawy”…? Jeżeli myżlisz o poważnym związku to zastanów się czy na pewno to ON…?
- AutorOdp.