- AutorOdp.
- 26 sierpnia 2009 at 12:03
ja chyba musiałabym wyjechać na parę dni i wszystko przemyżleć. nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, to jest po prostu brak szacunku i zwykłe chamstwo. nie rozumiem jak mógł tak postąpić. poważnie bym się zastanowiła nad takim związkiem
26 sierpnia 2009 at 17:15Nie rozumiem jak mógł tak postąpić przecież mówiłaż że 'nie chcesz’ !
To jest zwykłe chamstwo, brak szacunku i nieumiejętnożć słuchania – mężczyźni (nie wszyscy) nie potrafią słuchać co się do nich mówi.Nie wiem co bym zrobiła takiemu, ale też nie dałabym sobie zrobić takich zdjęć…
28 sierpnia 2009 at 19:59No, nie chciałbym być czarnowidzem, ale nie jest łatwo usunąć cokolwiek z internetu. Jeżli to polski portal to może jakoż się wykaraskasz, ale jeżli wrzucił fotki na jakiegoż s****ławca z serwerami za Uralem, to możesz natrafiać na nie przez całe lata. Z drugiej strony, w takim zalewie żwieżego „towaru” masz duże szanse na „rozpłynięcie” się w masie. Mam nadzieję, że nie masz tatuaży ani innych znaków szczególnych łatwych do identyfikacji. 🙂
Swoją drogą to jakoż nigdy nie miałem zaufania do pracowników naukowych…
- AutorOdp.