- AutorOdp.
- 21 lipca 2007 at 15:49
Nie wiem czy to możliwe i jak tam jest z Grafikiem Forum… Ale może by tak zrobić mały porządek? Tzn. Zmieniłabym te usta jako oznaczenie czy są nowe posty w temacie itp. ponieważ naprawdę kiepsko się połapać. przynajmniej ja tak mam.
Poza tym jak już było wspomniane w jedym z tematów – napisała o tym eta[/] przydałoby się SB oraz kto jest kim na forum…
Nie mam pojęcia kto tu jest Adminem a kto Modkiem… itp. :S A top by się poważnie przydało…Ogólnie forum OK ale mało przejrzyżcie jest….
23 lipca 2007 at 16:11na samym dole przecież jest oznaczenia. Napisane kto jest obecnie na forum. Czego tu jeszcze chcieć. Co do ust – faktycznie nigdy się nie połapałam czy zmieniły barwę…
Dlatego zawsze po zalogowaniu wchodzę w opcję zobacz od ostatniej wizyty 🙂6 października 2011 at 10:22Proponuję dodać „wielocytat” – bardzo, bardzo użyteczna rzecz. 🙂
30 marca 2012 at 20:17Mam wrażenie,że to forum zdycha.Trzeba coż zrobić żeby je ożywić. ://
2 kwietnia 2012 at 20:57No to słuchajcie, jakie macie propozycje, to je krok po kroku wdrożymy?
13 kwietnia 2012 at 12:40Oprócz tego „wielocytatu” proponuję jeszcze „szybką odpowiedź”. 🙂
A co do porad jak ożywić forum – nie mam pojęcia. Może rozesłać maila do wszystkich użytkowników z przypomnieniem? 🙂
A może przebranżowić forum na jakież konkretne w sensie tematu?Ale ogólnie wydaje mi się, że forma już pomału podupadają…
24 kwietnia 2013 at 22:33[usunięto_link] wrote:
Nie wiem czy to możliwe i jak tam jest z Grafikiem Forum…
o co Ci chodzi Ala X – ja bywam na forum bez żadnego grafffiku 😉
[usunięto_link] wrote:
Ale może by tak zrobić mały porządek?
b.słusznie, zwłaszcza na wiosnę – jestem ZA :ok:
[usunięto_link] wrote:
Tzn. Zmieniłabym te usta jako oznaczenie czy są nowe posty w temacie itp. ponieważ naprawdę kiepsko się połapać. przynajmniej ja tak mam.
co do ust – też promuję uwydatnić 😛 i… ja też tak czasem mam – żółwik Ala-X 👿
[usunięto_link] wrote:
Poza tym jak już było wspomniane w jedym z tematów – napisała o tym eta[/] przydałoby się SB oraz kto jest kim na forum…
całkiem słusznie… ja jestem Hard i fajnie by było, żeby tu więcej facetów się pojawiło O! 😯
[usunięto_link] wrote:
Nie mam pojęcia kto tu jest Adminem a kto Modkiem… itp. :S A top by się poważnie przydało…
tu Ci Ala X przyklasnę – znam tylko Figę (którą polubiłem) i nikogo poza tym :wrrr:
a nieźle by było znać kogoż więcej, masz moją rąsię! może pójdziemy na tańce? jupi[usunięto_link] wrote:
Ogólnie forum OK ale mało przejrzyżcie jest….
nic dodać – nic ująć… Ala X to już teraz nie wymigasz się od tanga…
chyba że wolisz jakież inne rytmy(?)
ps. Alexandraa, Ty jesteż z Łodzi? ja prawie też. To tym bardziej – żółwik -=
z której dzielnicy? ja z tej, gdzie próbują zawiesić wiadukt – już trzeci rok – jak to w państwie Tuska – podobno ma wyjżć w czwartym :jupi: - AutorOdp.