- AutorOdp.
- 13 sierpnia 2010 at 21:06
Jak wam się podoba nowy trend monochromatyczny w modzie? Tzn, żeby cała się ubrać w jednym kolorze. Ten trend staje się coraz bardziej popularny. A w przyszłym roku podobno ma być hitem (np. kolekcja Stelli McCartney na wiosnę 2011 – granatowa monochromia, czyli wszystko – torebka, buty sukienka w granatowym kolorze) 😀 . Co o tym myżlicie?
14 sierpnia 2010 at 07:44uważam, że może wyglądać to stylowo, ale nudno. Zawsze jakiż wyrazisty dodatek na tle innego koloru będzie się dobrze prezentował np wielka czerwona bransoleta, czerwona torebka na tle granatowych ciuszków itp.
19 sierpnia 2010 at 20:34Nigdy nie podążałam żlepo za modą.Noszę ,to co lubię…Nawet jak budzi zdziwienie 😉
19 sierpnia 2010 at 20:44@izaczek wrote:
mam gdzies modę i trendy 😉
Mam to samo 😉
21 sierpnia 2010 at 18:31Też mam modę w dalekim poważaniu. Wszystko w jednym kolorze znudziłoby mi się po kilku dniach;)
21 sierpnia 2010 at 19:12ja mam gdzies tandentna mode ,,,ale trendy warto znac zas ubranie sie w jeden kolor nie kazdemu pasuje ale za to mozna sie swietnie bawic materialami i faktura, a to juz wyzsza szkola jazdy i czasami lepiej sobie odpuscic ….zreszta jesli zle sie czujesz w stroju to widac to od razu wiec napewno ubierac sie w to co sie lubi …
21 sierpnia 2010 at 20:00powiem tylkko tyle: nie warto podążać za modą. Bo nie raz widze dziewczyne ubraną w najmodniejsze ciuchy i wygląda okropnie. Porporstu czasem to co modne nie zawsze pasuje do danej osoby, do jej figury…
Dlatego ja mam swój styl, nie podążam za modą i ubieram to w czym dobrze się czuję i ładnie mi pasuje 😉21 sierpnia 2010 at 20:03swieta racja lubie patrzec na takie komiczne scenki nie wazne ze wyglada okropnie ale wazne ze modnie;) zreszta ostatnie trendy w modzie kompletnie mi nie przypadly do gustu ….
21 sierpnia 2010 at 20:08mi też nie, dlatego zawsze jadę gdzież do zwykłych sklepów i znajde tam o wiele więcej fajnych i nie drogich ciuchów, niż w tych ”markowych” … Jak wchodze do takiego np taily weil to aż oczy mnie bolą od tych różów i soczystych kolorów, bleh.
21 sierpnia 2010 at 20:12Ja o trendach nie mam pojęcia i czuję się z tym dobrze 🙄
21 sierpnia 2010 at 20:16Kowal i bardzo dobrze! Tak trzymaj ;D
Mój chłopak też nie podąża za modą i baaaarrdzo się cieszę z tego powodu bo ma swój styl 😉23 sierpnia 2010 at 23:34[usunięto_link] wrote:
Kowal i bardzo dobrze! Tak trzymaj ;D
Mój chłopak też nie podąża za modą i baaaarrdzo się cieszę z tego powodu bo ma swój styl 😉W końcu ktoż dołączył do mojej drużyny 😀
24 sierpnia 2010 at 21:36@Kowal wrote:
Ja o trendach nie mam pojęcia i czuję się z tym dobrze 🙄
Hahahaha Kowal;stoisz na przystanku i już widzisz trend;)
- AutorOdp.