- AutorOdp.
- 3 grudnia 2008 at 19:25
Hej:P poszukuję jakiegoż 2osobowego pokoiku nad morzem na styczeń! Najlepiej w Międzyzdrojach lub Kołobrzegu. Znacie może takie miejsca, gdzie można „zamieszkać” zimą?
Pozdrawiam4 grudnia 2008 at 18:12Proponuję poszukać na stronach internetowych 😉
Jeżli chcesz jechać do Trójmiasta, które szczerze polecam, bo mieszkam tu od paru miesięcy i jest z każdym dniem piękniej, to wejdź na trojmiasto.pl, tam na pewno znajdziesz potrzebne info 🙂12 lutego 2009 at 09:59Kołobrzeg polecam 😉
18 lutego 2009 at 19:33Co robić zimą nad morzem? :>
18 lutego 2009 at 23:00[usunięto_link] wrote:
Hej:P poszukuję jakiegoż 2osobowego pokoiku nad morzem na styczeń! Najlepiej w Międzyzdrojach lub Kołobrzegu. Znacie może takie miejsca, gdzie można „zamieszkać” zimą?
PozdrawiamNie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale zimą nie jest trudno nad morzem… I naprawdę przeżyciowo – też tam nad nim łazęgowałem – sam i… nie sam 😉
Jak masz kogoż, koniecznie wal sprawdzić, czy morze da się ,pokochać zimową porą – ja przychylam się w tym kierunku, że się da 😛
Z mieszkaniem nie ma problemu – wszędzie je znajdziesz – poszperaj w necie… tak to najlepsze i zadzwoń – życzę zabójczych fal morskich :ok:
19 lutego 2009 at 09:24Ja kocham Władysławowo i jego okolice.Ładne nadmorskie miejsca, i tanie przede wszystkim.
16 października 2009 at 11:20Morze zimą-?
Kusząco brzmi takie zestawienie, ale chyba będzie jeszcze bardziej gdy pod uwagę weźmiemy plaże na których żwieci ostre słońce podczas gdy u nas panuje chłodna jesień i zima. Może przyjdzie wtedy pora na lot do ciepłych krajów?
16 października 2009 at 14:03Morze o każdej porze – od ćwierćwiecza nieustająco polecam.
Tylko radzę zabrać pieczywo – łabędzie wymagają.
- AutorOdp.