• Autor
    Odp.
  • shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Hej:P poszukuję jakiegoż 2osobowego pokoiku nad morzem na styczeń! Najlepiej w Międzyzdrojach lub Kołobrzegu. Znacie może takie miejsca, gdzie można „zamieszkać” zimą?
    Pozdrawiam

korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Proponuję poszukać na stronach internetowych 😉
    Jeżli chcesz jechać do Trójmiasta, które szczerze polecam, bo mieszkam tu od paru miesięcy i jest z każdym dniem piękniej, to wejdź na trojmiasto.pl, tam na pewno znajdziesz potrzebne info 🙂

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Kołobrzeg polecam 😉

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Co robić zimą nad morzem? :>

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Hej:P poszukuję jakiegoż 2osobowego pokoiku nad morzem na styczeń! Najlepiej w Międzyzdrojach lub Kołobrzegu. Znacie może takie miejsca, gdzie można „zamieszkać” zimą?
    Pozdrawiam

Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale zimą nie jest trudno nad morzem… I naprawdę przeżyciowo – też tam nad nim łazęgowałem – sam i… nie sam 😉

Jak masz kogoż, koniecznie wal sprawdzić, czy morze da się ,pokochać zimową porą – ja przychylam się w tym kierunku, że się da 😛

Z mieszkaniem nie ma problemu – wszędzie je znajdziesz – poszperaj w necie… tak to najlepsze i zadzwoń – życzę zabójczych fal morskich :ok:

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Ja kocham Władysławowo i jego okolice.Ładne nadmorskie miejsca, i tanie przede wszystkim.

ania.wolska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec
    Morze zimą-?

Kusząco brzmi takie zestawienie, ale chyba będzie jeszcze bardziej gdy pod uwagę weźmiemy plaże na których żwieci ostre słońce podczas gdy u nas panuje chłodna jesień i zima. Może przyjdzie wtedy pora na lot do ciepłych krajów?

the quene
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Morze o każdej porze – od ćwierćwiecza nieustająco polecam.

Tylko radzę zabrać pieczywo – łabędzie wymagają.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Morze zimą-?"

Przewiń na górę