- AutorOdp.
- 20 kwietnia 2005 at 15:35
Mówcie mówcie kochane Panie – przede wszystkim jak? i z kim? haha
5 lipca 2005 at 14:40😥
5 lipca 2005 at 15:14Oj oj oj a od kiedy płeć piękna jest bezbronna 🙄
5 lipca 2005 at 20:31Różne rzeczy robiłem z różnymi ludźmi, ale nie czaję jak się robi haha 🙁
Mój roczny siostrzeniec robi kaka, ale żeby z kimż??18 sierpnia 2005 at 13:24a co tu mówic skoro temat „nijaki” 🙁 😕
18 sierpnia 2005 at 14:37To może go ukierunkujesz????
20 sierpnia 2005 at 14:37🙄 hmmm dobre sobie
jestem nowicjuszem i za bardzo nie wiem co zaproponować 😉 konkretne tematy porusza sie chyba na innych działach – przecież od tego są, a tu rozmowy o wszystkim i o niczym…więc…. powiem tak
włażnie wróciłam z działki po 3 godzinnym opalaniu i znowu ( nie ucze się na błedach) bede wieczorem siedziała na mokrym reczniku. 😳 Znowu poparzyłam sobie posladki jak miesiac temu zreszta. Wiecie jakie jest koszmarne uczucie jak bola i szczypią a potem schodzi z nich skóra?? 😕 sama jestem sobie wienna
..pozdrawiam …. badzcie mądrzejsi 😉21 sierpnia 2005 at 00:05[usunięto_link] wrote:
🙄 hmmm dobre sobie
jestem nowicjuszem i za bardzo nie wiem co zaproponować 😉 konkretne tematy porusza sie chyba na innych działach – przecież od tego są, a tu rozmowy o wszystkim i o niczym…więc…. powiem tak
włażnie wróciłam z działki po 3 godzinnym opalaniu i znowu ( nie ucze się na błedach) bede wieczorem siedziała na mokrym reczniku. 😳 Znowu poparzyłam sobie posladki jak miesiac temu zreszta. Wiecie jakie jest koszmarne uczucie jak bola i szczypią a potem schodzi z nich skóra?? 😕 sama jestem sobie wienna
..pozdrawiam …. badzcie mądrzejsi 😉cóż odpowiedzieć, dzisiaj niedziela, na szczężcie chyba nie będą zbyt potrzebne 😛
- AutorOdp.