Może takie ciuszki was interesują???

• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nic nie kupilabym,bo te ciuchy zdecydowanie nie są w moim stylu.Jakoż styl a la Jola Rutowicz do mnie nie przemawia… 😕

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Może, może.. nr 4, na jakąż wystrzałową okazję.. Chociaż nie wiem włażciwie co to jest – top? sukienka? i co to za materiał, tworzywo?

Ale..włażciwie nie mam takich „krągłożci” także nie byłoby efektu 😆

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Szkoda, ze nie ma opcji ” o ja p*****le ! „

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

o matko, one są skrajnie okropne.
    nie rozważam założenia niczego w tym stylu nigdy w życiu, nawet po to, żeby się pożmiać i nawet w przymierzalni.

a jakbym kogoż tak ubranego zobaczyła na ulicy… to pewnie nie miałabym szczególnie mądrej miny (;

Butyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Do Wszystkich czterech polecilabym wykwintny but na szpili Do 1 i 2giego dozucilabym platforme i moze jakis sexy cienki sznurek wijacy sie kolo kostki az na lytke.
    Pieknie powabnie i seksownie

ecstasy_of_gold
    Member
    • Odp.: 98
    • Stały bywalec

Jakbym miała większy biust, to może 4, ale generalnie nie podoba mi się żadna opcja.

łytke?

Androidka
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

nie no paskudne.
    Nie ufam takiej kreacji – jeszcze coż w złym momencie strzeli odsłaniając to co nie trzeba. jednak konwencjonalny ubiór z renomowanego sklepu to coż lepszego 🙂

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

moim zdaniem masakra 😯 nie założyał bym żadnej z tych rzeczy, chyba że chciała bym zarabiać na rogu 😆 😆 😆 (bez urazy 😛 )

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Nic mi się z tego nie podoba:)

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

mi się wydaje , że to się kupuję jako czężć kreacji erotycznej gdy chcemy przeżyć upojną noc

strój nr 2 z pewnożcią nie jest „ubraniem” 😀

metixii
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

jak sie ma super figure to mozna w każa kreacje sie ubrac….no a jak na mnie to żadna nie pasuje 😉 a tak po za tym to mnie sie one podobają

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Może takie ciuszki was interesują???"

Przewiń na górę