- AutorOdp.
- 26 kwietnia 2019 at 13:44
Ja się wybieram nad twist and shout do Rampy, ostatni dzwonek żeby kupić bilety bo niedługo przestają grać, będzie prawdziwa uczta dla uszu, przeboje Beatlesów w nowych aranżacjach, nie mogę się doczekać
29 kwietnia 2019 at 15:02Podobno można kupić już bilety na spektakl Rapsodia z Demonem w Rampie, ktoś się orientuje? Chodzi o wrzesień, bo niestety na ten sezon nie udało mi się załapać 😉
30 kwietnia 2019 at 21:59Tak, otworzyli sprzedaż na wrzesień, więc jak się pospieszysz, to jest jeszcze szansa na bilet. 🙂
9 maja 2019 at 11:47Mam swój bilet na wrzesień. Ciekawa jestem, czy w tym roku Rampa też będzie brała udział w tej akcji bilety do Teatru za 350groszy – w zeszłym roku udało mi się upolować bilet jak za darmo, to może i w tym by się udało 😉
8 lipca 2019 at 14:20ooo super temat! Jakie Musicale polecacie żeby iść w Krakowie lub Łodzi?
22 marca 2020 at 16:04Moim dzieciom się bardzo spodobała sztuka Babcia mówi pa pa, byliśmy na początku roku w Rampie na tym, na pewno jeszcze będą grali. Bardzo wartościowe przesłanie i myślę, że warto z dziećmi się wybrać. Pani Brygida Turowska jak zwykle świetna 🙂 dzieci uwielbiają jej dubbingi
- AutorOdp.