- AutorOdp.
- 5 października 2005 at 13:51
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
To prawda chyba powszechnie znana 😀 faceci plotkują strasznie ale nie nazywają tego plotkowaniem czy obgadywaniem ( to okreslenie przylgnęło chyba do kobiet) mężczyźni rozmawiają na tematy i sprawy męskie….. to się chyba tak ładnie nazywa.
Dokładnie tak to się nazywa hihihi 😆 😆
Wierze jednak ze mozna mieć też przyjaciela mężczyznę i ze nie zdradzi on wszystkich moich sekretów „kumplowi” innemu… 😕
Tak naturalnie są jeszcze tacy faceci(chyba) ale to gatunek wymierający 😈
5 października 2005 at 14:12gatunek wymierający… ale jaki ten plotkujący czy ten zachowujacy sekrety dla siebie??
5 października 2005 at 14:27[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
gatunek wymierający… ale jaki ten plotkujący czy ten zachowujacy sekrety dla siebie??
zachowujący sekrety dla siebie…….. 😆
5 października 2005 at 14:31😥 teraz to mnie zasmuciłeż….
znając mojego pecha trafię nie raz na takiego gadułe 😕 o ile juz nie trafilam… tylko jeszcze o tym nie wiem 🙁
7 października 2005 at 10:51[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
😥 teraz to mnie zasmuciłeż….
znając mojego pecha trafię nie raz na takiego gadułe 😕 o ile juz nie trafilam… tylko jeszcze o tym nie wiem 🙁
Napewno nie będzie tak źle 😉
7 października 2005 at 13:45Oczywiżcie, ze nie bedzie tak źle, przyjdę do Ciebie się pożalić i już będzie oki 😉 😀
7 października 2005 at 13:50[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Oczywiżcie, ze nie bedzie tak źle, przyjdę do Ciebie się pożalić i już będzie oki 😉 😀
A zapraszam gorąco 😆
5 listopada 2005 at 15:37Tak tak, ploteczki o babeczkach z biura to fajna sprawa..
Mamy taką koleżankę o wydatnych ustach……te usta mogą wiele zdziałac7 listopada 2005 at 10:01Znowu mam skojarzenia 😳
Kubusiu czy ty też masz …. 😳 😉….duze usta mogą wiele zdziałać…. mówimy o plotkowaniu? 😳 😉
7 listopada 2005 at 16:28[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Znowu mam skojarzenia 😳
Kubusiu czy ty też masz …. 😳 😉….duze usta mogą wiele zdziałać…. mówimy o plotkowaniu? 😳 😉
mmmmm chyba też 😳 😳 😳
7 listopada 2005 at 17:12hahahha, kolega chyba czuje klimat;)
7 listopada 2005 at 17:14[usunięto_link] wrote:
hahahha, kolega chyba czuje klimat;)
zawsze czuje………klimat hahaha
7 listopada 2005 at 17:34Kubusiu to ja cię bardzo proszę wyjasnij mi co mogą zdziałać duże usta??? 😉
jestem ciekawa co mi powiesz skoro czujesz klimat hihihihihi7 listopada 2005 at 17:54Co prawda nie do mnie ale odpowiem……duże usta pobudzają wyobraźnie…..
7 listopada 2005 at 17:58Hahahahahah wiedziałam
A jednak mam dobre skojarzenia i wyobraźnię. 😉 - AutorOdp.