- AutorOdp.
- 21 marca 2007 at 22:22
No ja te偶 jestem zadowolona z efekt贸w kremiku cellu sculpt (chyba tak si臋 pisze). Jak zawsze do wszystkiego sceptycznie… hehe… wcze偶niej u偶ywa艂am PerfektSlim z Loreala ale avoniasty bardziej mi podpasowa艂. 8)
22 marca 2007 at 19:34no fakt tym bardziej ze cena nie jest jakas wysoka
29 listopada 2008 at 08:12Zamiast kupowa膰 setku krem贸w, kt贸re i tak tylko „mo偶e” pomog膮 lepiej zafudowa膰 sobie 呕elazko Antycellulitowe? Co wy na to?
1 grudnia 2008 at 09:50Zafundowa膰, to znaczy chcesz i偶膰 na zabieg, czy sobie kupi膰 ? Ja by艂am raz na pokazie. By艂 dzie艅 otwarty w salonie. Przyjecha艂a Pani kt贸re sprzedaje takie urz膮dzenia. Troch臋 sceptycznie podchodzi艂am, ale 偶e by艂o w cenie promocyjnej, to spr贸bowa艂am. I wiecie co, to rewelacja !! Ju偶 po pierwszym zabiegu wida膰 spor膮 popraw臋 ( szkoda tylko, 偶e trzeba wzi膮膰 kilka zabieg贸w aby efekt si臋 utrzyma艂). Sk贸ra jest g艂adsza i j臋drniejsza. Ciekawe czy moja kosmetyczka to kupi, bo bym sobie karnet wzi臋艂a.
1 grudnia 2008 at 15:46My偶la艂am raczej o zabiegu, bo chyba na takie 呕elazko Antycellulitowe to raczej sobie nie mog臋 pozwoli膰. Nie wiesz ile kosztuje taki zabieg?
27 grudnia 2008 at 23:37Cena zabiegu zale偶y od salonu. Zwykle podawana jest cena za minut臋 (oko艂o 1,5 z艂), a jeden zabieg to oko艂o 30-45 minut. No i trzeba wzi膮膰 pod uwag臋, 偶e trzeba jednak kilka zabieg贸w wykupi膰. Troch臋 kasy na to p贸jdzie, ale lepiej wyda膰 raz, a dobrze, ni偶 wydawa膰 ca艂ymi miesi膮cami mniejsze kwoty na balsamy, kt贸re i tak nic nie daj膮…
30 grudnia 2008 at 18:52hmm nawet nie wiedzia艂am 偶e cos takiego jak 偶elazko antycelulitowe istnieje? a czy kt贸ra偶 z Was mo偶e potwierdzi膰,偶e efekt jets d艂ugotrwa艂y?
7 stycznia 2009 at 11:24rany biegac kobietki i nic wiecej a nie sie smarowac, dramat 馃槙 tylko biegac…
7 stycznia 2009 at 20:55oj z tym bieganiem teraz po sniegu to troch臋 kiepsko 馃槙 , nic si臋 nie da zrobi膰 z t膮 zmor膮?, mo偶e troch臋 mniej drastycznie?, mo偶e jest jaka偶 dobra dietka? 馃槈
11 stycznia 2009 at 20:34Kobietki powiem Wam tak: ruch! masa偶e! dieta! Nie ma innej drogi,偶eby pokona膰 cellulit,bo je偶eli jedna z tych rzezcy nie b臋dzie spe艂niona to zaprzepa偶ci Wam efekty tych,kt贸re stosujecie!
Co do masa偶u to gruboziarnisty peeling pod prysznicem (polecam Lirene pomara艅czowy albo zielony Eveline) i masujemy si臋 kremem-je偶li go tylko wetrzecie to nic z tego,trzeba troch臋 pomasowa膰,pougniata膰,poszczypa膰 sk贸r臋-sam krem nie jest taki wa偶ny-wybierajcie te,kt贸re w skladzie maj膮 kt贸ry偶 ze skladnik贸w: L-karnityna,wyci膮g z kawy (lub sama kofeina),olej kamforowy,wyci膮g z winogron,sk贸rka z gorzkiej pomara艅czy,algi morskie itd…Ruch jest bardzo wa偶ny! Ja np chodz臋 codziennie na si艂owni臋! Ale to dlatego,偶e to kocham i trening to moja najwieksza pasja-nogi oraz pup臋 (bo o ruch tych cz臋偶ci cia艂a chodzi!) 膰wicz臋 tylko raz w tygodniu plus 3 razy w tygodniu p贸艂 godzinki 膰wicze艅 aerobowych (bie偶nia,rowerek,stepper,orbitrek-do wyboru,do koloru! Ja 膰wicz臋 na orbitreku akurat)! Tyle ruchu tak naprawd臋 wystarcza!
No i dietka to wiadomo my偶l臋-czego unika膰 a na co zwr贸ci膰 szczeg贸ln膮 uwag臋!
21 stycznia 2009 at 10:04No ja w艂a偶nie ostatnie zauwa偶y艂am,偶e zaczynaj膮 mi si臋 robi膰 niedoskona艂o偶ci ;/:(,dok艂adnie to na udach pod pup膮:(.. Mo偶e,dlatego 偶e przesta艂am je藕dzi膰 na rowerku intensywnie 膰wiczy膰 itd, ale to by艂o spowodowane przeprowadzk膮 itd itd.. no i pozwoli艂am sobie na jakie偶 chipsy s艂odkie :/ ..koszmar. Na nowo zacz臋艂am 膰wiczy膰, ale minie sporo czasu na regeneracje sk贸ry :/.
Trzeba te偶 zainwestowa膰 w jaki偶 krem hehe.
Dieta?jak ja bym sobie u艂o偶y艂a diete to bym przyty艂a ze dwa razy:P efekt jojo. minimalizacja posi艂k贸w 馃槈 - AutorOdp.