- AutorOdp.
- 21 września 2010 at 21:13
Dużo się teraz o tym słyszy.. Znacie więcej szczegółów? Ponoć jest trendy..
czy chodzi o smoky eyes?23 września 2010 at 09:15No włażnie tak żrednio można tam się czegokolwiek dowiedzieć.
26 października 2010 at 08:29Pewnie chodzi o intensywny makijaż długo utrzymujący się, cechujący się przeważnie malowaniem oczu na zasadzie smoky eyes czyli efekt oczu jakby za mgłą – nie polecam na dzień:)
28 października 2010 at 19:05dla mnie makijaz to trudny temat. oczywiscie podstawy do pracy czy szkoly to luzik, ale jakies zaawansowane formy to juz problem. kiedys widzialem w ap, w mojej policelanej ze sa jakies kursy gdzie ucza takich rzeczy, ale odpuscilam. nie wiem, moze ja nadaje sie do zycia w lesie, na odludziu gdzie nie trzeba ciagle pudrowac sobie noska
8 listopada 2010 at 14:33Hollywoodzki makijaż to taki, który wybierają największe gwiazdy:) Na DoUrody.pl jest cała seria artykułów na temat różnych makijaży najbardziej znanych kobiet, a wżród nich Merlin Monroe, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn:)
25 października 2012 at 14:07Można to różnie rozumieć. Mi się to kojarzy z makijażem perfekcyjnym pod każdym względem. Też z kamuflażem, tzn. z dużą warstwą podkładu, ale tak nałożonym i tak dobrym gatunkowo, że nie wygląda to sztucznie. Nie oszukujmy się, gwiazdy czy też makijażyżci gwiazd używają naprawdę profesjonalnych produktów z którymi zwykłe, drogeryjne marki nie mogą się równać. Słyszałam, że w stanach popularną marką wżród gwiazd jest Eve Pearl. W polskich sklepach jej nie widziałam, ale wydaje mi się, że w internecie jest dostępna.
31 marca 2013 at 13:04A tak a propos hollywodzkiego makijażu, czy słyszałyżcie o konkursie organizowanym przez Golden Rose na makijaże inspirowane stylem gwiazd? Na razie tutaj znalazłam informację [usunięto_link]
3 listopada 2013 at 13:19Jest okropny
19 listopada 2013 at 21:39macie jakież foto takiego makijażu ?
- AutorOdp.