- AutorOdp.
- 17 października 2011 at 15:24
Fajnie, że na Ciebie tak zadział, ale jak piszesz, Twoje problemy wynikały głównie z zatkanych porów, i chyba dożć szybko zareagowałaż na problem, i bardzo dobrze w sumie, bo im szybsza reakcja, tym łatwiej uporać się z problemem. Ale moja siostra ma taki dziwny trądzik, wynika ogólnie chyba z problemów bakteryjnych, ma zanieczyszczony organizm toksynami, co z kolei wynika z jej imprezowego stylu życia, dużo pali itd…, i kremiki jej nie pomagają. Teraz dopiero zaczęła brać derminax, to są tabletki, działają od wewnątrz i widzi poprawę, skóra dochodzi do siebie wreszcie po tym, co przeszła ;). W każdym razie zależnie od podłoża problemu różne lekarstwa działają, inne nie, ale dobrze, że znalazłaż coż, co Tobie służy :). Aha, i mam pytanko – Ty zamówiłaż próbkę i tylko próbkę, czy normalny krem, cały?
19 października 2011 at 14:33U mojej córki nie działał, wręcz przeciwnie, ja polecam Pharmaceris piankę seria T… 🙂
23 listopada 2011 at 11:57Używałam kiedyż tej pianki Pharmaceris, na początku nawet byłam zadowolona, ale moja cera jest dożć specyficzne, bo bardzo szybko przyzwyczaja się do kosmetyków i przestają na nią działać :/ Dlatego w którymż momencie stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo zbyt szybko się przyzwyczajam do kosmetyków. Zaczęłam też stosować Derminax, jak siostra koleżanki wyżej 🙂 Jestem dopiero na starcie, ale wierze, że uda mi się w końcu poradzić z problemem trądziku 🙂
16 grudnia 2011 at 13:51A co to dokładnie jest Derminax i gdzie można go dostać?
21 marca 2012 at 19:24witam, mam pytanie do osob ktore stosowaly Derminax. Gdzie to zamawialyscie? i czy wiecie kto to produkuje? na ich www nie ma takiej informacji, zastanawiam sie czy to nie jest podejrzane?>
6 kwietnia 2012 at 17:16Ja teraz kupiłam w aptece taki fajny żel Curiosin. On w swoim składzie na cynk i kwas hialuronowy, fajnie działa na skórę, a jesli chodzi o trądzik, kiedy nałożę troszkę więcej na twarz na noc, to rano krostki już lekko sa podsuszone. Dla mnie jest ok.
6 kwietnia 2012 at 21:12Co człowiek to cera. Jednemu pomoże en kosmetyk innemu inny. Trzeba próbowac. Zazwyczaj dobrą skutecznożc mają kosmetyki lecznicze. Można je dostac w aptekach lub drogeriach internetowych.
7 kwietnia 2012 at 12:57a jaka cena tego Acne Stop?
4 czerwca 2012 at 16:49No własnie ja tez mam wieksze zaufanie do tych leków aptecznych, poniewaz moim zdaniem sa o wiele skuteczniejsze.
27 czerwca 2012 at 19:34brzmi jak reklama 😀 u mnie trzeba zadziałąć od wewątrz, zmianą diety itp 😉
13 sierpnia 2012 at 13:56Szukałam włażnie opinii na temat tego kremu i znalazłam to forum 🙂 co na jego temat sądzicie? Któraż używała? Po tym co przeczytałam, czyli praktycznie samych plusach, kupiłam ten krem na ich stronie 🙂 Jakby któraż chciała to znalazłam kod gdzież w sieci na 20% rabat: 169ae5
Podobno działa, jak sprawdzę to napiszę 😉 Ale chętnie poznam Wasze opinie 🙂
23 września 2012 at 09:35dobra jest też zwykła naturalna mażć cynkowa. Tania i pomaga. Ja smaruję całą buzię na noc, a rano to nawet pory mam zwężone.
26 września 2012 at 20:21Z trądzikiem najlepiej udać się do dermatologa. albo chociaż zapytać farmaceuty co poleca…
27 września 2012 at 14:03Ja chodzę do kosmetyczki w Gdańsku na zabieg contra acne. Efekty nie są jakież oszałamiające, bo byłam tylko dwa razy, ale w każdym bądź razie jest lepiej. Wieczorem przed snem nakładam jeszcze mażć cynkową, żeby wysuszyła krosty.
28 września 2012 at 08:01Jaki jest koszt takiego zabiegu i cóż to w ogóle takiego jest? Wykonuje się go u kosmetyczki czy to jakaż poważniejsza sprawa?
- AutorOdp.