Na trądzik ACNE STOP!

• Autor
    Odp.
  • alatris
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Fajnie, że na Ciebie tak zadział, ale jak piszesz, Twoje problemy wynikały głównie z zatkanych porów, i chyba dożć szybko zareagowałaż na problem, i bardzo dobrze w sumie, bo im szybsza reakcja, tym łatwiej uporać się z problemem. Ale moja siostra ma taki dziwny trądzik, wynika ogólnie chyba z problemów bakteryjnych, ma zanieczyszczony organizm toksynami, co z kolei wynika z jej imprezowego stylu życia, dużo pali itd…, i kremiki jej nie pomagają. Teraz dopiero zaczęła brać derminax, to są tabletki, działają od wewnątrz i widzi poprawę, skóra dochodzi do siebie wreszcie po tym, co przeszła ;). W każdym razie zależnie od podłoża problemu różne lekarstwa działają, inne nie, ale dobrze, że znalazłaż coż, co Tobie służy :). Aha, i mam pytanko – Ty zamówiłaż próbkę i tylko próbkę, czy normalny krem, cały?

michalina37l
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

U mojej córki nie działał, wręcz przeciwnie, ja polecam Pharmaceris piankę seria T… 🙂

Tarina
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Używałam kiedyż tej pianki Pharmaceris, na początku nawet byłam zadowolona, ale moja cera jest dożć specyficzne, bo bardzo szybko przyzwyczaja się do kosmetyków i przestają na nią działać :/ Dlatego w którymż momencie stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo zbyt szybko się przyzwyczajam do kosmetyków. Zaczęłam też stosować Derminax, jak siostra koleżanki wyżej 🙂 Jestem dopiero na starcie, ale wierze, że uda mi się w końcu poradzić z problemem trądziku 🙂

Spopielala
    Member
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

A co to dokładnie jest Derminax i gdzie można go dostać?

mikaxx
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

witam, mam pytanie do osob ktore stosowaly Derminax. Gdzie to zamawialyscie? i czy wiecie kto to produkuje? na ich www nie ma takiej informacji, zastanawiam sie czy to nie jest podejrzane?>

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Ja teraz kupiłam w aptece taki fajny żel Curiosin. On w swoim składzie na cynk i kwas hialuronowy, fajnie działa na skórę, a jesli chodzi o trądzik, kiedy nałożę troszkę więcej na twarz na noc, to rano krostki już lekko sa podsuszone. Dla mnie jest ok.

E-salem_pl
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Co człowiek to cera. Jednemu pomoże en kosmetyk innemu inny. Trzeba próbowac. Zazwyczaj dobrą skutecznożc mają kosmetyki lecznicze. Można je dostac w aptekach lub drogeriach internetowych.

Zezowata
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

a jaka cena tego Acne Stop?

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

No własnie ja tez mam wieksze zaufanie do tych leków aptecznych, poniewaz moim zdaniem sa o wiele skuteczniejsze.

Kalia88
    Member
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

brzmi jak reklama 😀 u mnie trzeba zadziałąć od wewątrz, zmianą diety itp 😉

Ania222
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Szukałam włażnie opinii na temat tego kremu i znalazłam to forum 🙂 co na jego temat sądzicie? Któraż używała? Po tym co przeczytałam, czyli praktycznie samych plusach, kupiłam ten krem na ich stronie 🙂 Jakby któraż chciała to znalazłam kod gdzież w sieci na 20% rabat: 169ae5

Podobno działa, jak sprawdzę to napiszę 😉 Ale chętnie poznam Wasze opinie 🙂

Olga123
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

dobra jest też zwykła naturalna mażć cynkowa. Tania i pomaga. Ja smaruję całą buzię na noc, a rano to nawet pory mam zwężone.

alalis
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Z trądzikiem najlepiej udać się do dermatologa. albo chociaż zapytać farmaceuty co poleca…

Iloveshoes
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Ja chodzę do kosmetyczki w Gdańsku na zabieg contra acne. Efekty nie są jakież oszałamiające, bo byłam tylko dwa razy, ale w każdym bądź razie jest lepiej. Wieczorem przed snem nakładam jeszcze mażć cynkową, żeby wysuszyła krosty.

kolorove
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Jaki jest koszt takiego zabiegu i cóż to w ogóle takiego jest? Wykonuje się go u kosmetyczki czy to jakaż poważniejsza sprawa?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Na trądzik ACNE STOP!"

Przewiń na górę