- AutorOdp.
- 18 października 2007 at 11:24
Ostatnio bylam na weselu, siostra mojego chlopaka poszla sama…
A wesele bylo takie ze kazdy mial wyznaczone miejsce do siedzenia :/
Mlodzi z mlodszymi, starsi ze starszymi – i to jeszcze wokol nas sami ludzie ze strony drugiego z mlodych, wiec nikogo nie znalismy… no i wszyscy w parach… bez sensu, w sumie siedzielismy dosc czesto z nia, no ale tez mielismy ochote troche sobie potanczyc i pobawic sie we dwoje… wiec praktycznie cale wesele spedzila siedzac sama :/19 października 2007 at 18:50hihi… …zalezy jakie wesele !!! i kto jest na nie zaproszony… 8)
u mojej kuzynki- wesele przypominalo bardziej studniowke -albo jakas dobra impreze … 8) – bylo mnostwo mlodych ludzi; od 20- do 32 ( ona sama ma 23 lata- wiec zaprosila znajomach w tym wieku )-
😆 normalne ,ze rodzine trzeba bylo zaprosic- wiec troche starszych tez bylo…
-ale mlodzi siedzieli razem , a starsi razem 😆 ..
..nie wszyscy poprzychodzili z os.towarzyszaca – i bylo git… 😉…ja oczywiscie poszlam z facetem 🙄 – a potem zalowalam …!!! 😕
na weselichu bylo tyyyyle fajnych ciasteczek 😛 – bez partnerek … ! 👿(pozniej musialam gdzies po katach tanczyc z innymi .. …albo podsylac jakies laski mojemu partnerowi… 😛 😳 😉 )
19 października 2007 at 20:27a ja myżlałam, że jak się idzie z partnerem na wesela to też się z nim bawi a nie podrzuca partnerki do tańca 😆 😆
9 lutego 2010 at 16:14Są takie strony gdzie można wynająć partnerkę lub partnera do zabawy…
21 lutego 2010 at 11:30a poza tym można przecież wziąć brata…
10 marca 2012 at 18:24A moim zdaniem lepiej isc na wesele samemu niz z partnerem ktorego sie slabo zna. Jakis czas temu, na wesele do kolegi zabralam slabo znanego (ale za to przystojnego..) kolege i to byl moj blad, chlopak okazal sie wyjatkowo nieobyty towarzysko, wesele – swietne, ale bez tej „kuli u nogi” bawilabym sie o niebo lepiej!!!
23 marca 2012 at 09:42A według mnie nawet jak się nie ma stałego partnera to zaproszenie kolegi czy koleżanki na przyjęcie weselne jest dobrym pomysłem. Zawsze jest z kim pogadać, zatańczyć a i życzliwe ciocie nie mają o czym dyskutować.
28 czerwca 2012 at 12:04Nawet lepiej bez osoby towarzyszącej się fajnie bawić 🙂
7 lipca 2012 at 19:09Ja zrezygnowałam z wesela. Niedawno rozpadł się mój wieloletni związek i nie wyobrażam sobie siebie bawiącej się samej.
24 października 2012 at 08:04Jeżli chcesz iżć sama upewnij sie, że będą tez inne osoby, które przyjdą same inaczej wesele będzie nudne jak flaki
12 grudnia 2012 at 20:36Nie ma nic niewłażciwego ani dziwnego w samotnym pójżciu na wesele. Przeciwnie – jest to okazja do poznania nowych, ciekawych ludzi. Nie trzeba się od razu nastawiać na poszukiwanie tego „jednego – jedynego”, aby nie doznać rozczarowania. Częste bywanie w towarzystwie z czasem zaowocuje. 😉
6 marca 2013 at 12:59moze jednak pomyżl o jakimż koledze z którym po prostu fajnie Ci sie rozmawia, uwierz że wesele bez pary może okazać sie traumatyczne bo żaden facet z para nawet nie pogada bo zaraz laska krzywo sie patrzy
19 marca 2013 at 18:02Przede wszystkim zorientuj się, ile osób będzie na weselu. Ilu samotnych panów. Jeżli będą same pary, to faktycznie poproż kolegę.
- AutorOdp.