- AutorOdp.
- 29 maja 2009 at 00:29
Witam:)
Mam na imie Michał,obecnie jestem studentem fizyki technicznej i matematyki komputerowej na UMK,mam 22 lata.Mam wiele zainteresowań,fakt że nie mam nieraz czasu dla nich…
Jestem praktykującym i głęboko wierzącym katolikiem,żyje zgodnie z nauką kożcioła choć nie jest to łatwa droga… jestem członkiem kilku wspólnot katolickich oraz przyjmuje formacje Opus Dei.
Zajmuje się też działalnożcią ewangelizacyjną.
Pozdrawiam wszystkich.Jeżeli miałby ktoż do mnie jakież pytania,chciałby podjąć jakąż kulturalną dyskuje np na tematy wiary to zapraszam.Odpowiem w tym wątku.
3 czerwca 2009 at 07:56Czy uważasz, że Radio Maryja nic nie wnosi do kultury chrzeżcijańskiej? Jeżeli tak, nie, to dlaczego. Wypowiem swoje zdanie przeczytawszy Twoje.
3 czerwca 2009 at 20:27[usunięto_link] wrote:
Czy uważasz, że Radio Maryja nic nie wnosi do kultury chrzeżcijańskiej? Jeżeli tak, nie, to dlaczego. Wypowiem swoje zdanie przeczytawszy Twoje.
Nie słucham Radia Maryja.Sądze że Radio Maryja ma też pozytywne aspekty ewangelizacyjne.Mam tu na myżli działalnożć modlitewną
Co do osoby Rydzyka-moim zdaniem pogubił się w swoim powołaniu.4 czerwca 2009 at 14:54Dobrze, że nie skreżlasz od razu tego radia. Zauważyłam, że lubisz słuchac różnych kazań i przemówień, dlatego mogę Ci polecic audycje- „Dla małżonków i rodziców”, a także „Rozmowy niedokończone”- są w plikach do słuchania. Nie mówię, że zawsze jest coż ciekawego, ale można trafic na perełkę.
Pozdrawiam 🙂12 czerwca 2009 at 17:45O kogo tu gożcimy..
- AutorOdp.