• Autor
    Odp.
  • buszajka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Używam pasty signal white now przez pewien czas, skusiła mnie reklama i ten natychmiastowy efekt bielszego użmiechu. Efekt oczywiżcie pojawia się, co mnie niezmiernie ucieszyło, bo mam problem z kolorem moich zębów.
    Ma bardzo przyjemny smak i zapach. Doskonale czyżci zęby i daje poczucie żwieżożci. Bardzo fajnie się nią myje ząbki “ ma bardzo fajny kolor niebieski. Pasta naprawdę stopniowo wybiela zęby- efekt gwarantowany już po pierwszym myciu. Polecam, bo sama testuję ją 😀

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ja osobiżcie polecam paste Blend-a-med 3D-white

Ja również:) Pasta bardzo ładnie wybiela ząbki, a przy tym jej cena jest do zaakceptowania 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

nie dla mnie niestety, miałam wrażenie, ze po niej mam jeszcze wrażliwsze zęby niż przed jej użyciem, u mnie jakiekolwiek wybielanie niestety odpada ze względu włażnie na wrażliwe zęby

MalaMi13
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

ja odkąd się pojawiła używam Signal White now i jestem zadowolona. Choć z tych past wybielających bardzo też lubię Colgate Whitening-to są moje dwie ulubione i wedgłu mnie przy regularnym stosowaniu widać efekty (wiadomo, że nie takie jak od dentysty ale zawsze coż 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

po której z nich widać efekty po regularnym stosowaniu?

toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Ajona daje efekty przy stały stosowaniu. W zasadzie nie jest potrzebny nawet bardzo długi okres, by zęby wyglądały korzystnie. Kilka tygodni i wszystko wygląda jak należy. Oczywiżcie trzeba pamiętać o eliminowaniu głupich przyzwyczajeń. Mam tutaj myżli przesadzanie z kawą czy papierosami…

tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Pasta ta wybiela? A myżlałam, że ona jest stosowana przy zapaleniu dziąseł albo innych problemach.

don Avadoro
    Member
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Wszystkie te pasty mają podobny skład. A efekt ich używania zazwyczaj jest mizerny. Jak chcecie wybielić zęby to idźcie do dentysty. Najlepiej do mnie. 😉

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Jakoż nie zauważyłam, aby jakakolwiek pasta wybieliła zęby. Jeżli chcecie mieć je białe to wybielanie u sprawdzonego dentysty. Moja siostra wybielała i efekt na prawdę widoczny.

maja2012
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

ja osobiżcie polecam paste Blend-a-med 3D-white

Ja również:) Pasta bardzo ładnie wybiela ząbki, a przy tym jej cena jest do zaakceptowania 🙂

ja ronież ją polecam dobra pasta i cena zadowalająca 🙂

aleks_andra
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Hej,
    Wszyscy dentyżci z jakimi miałam do czynienia mówili mi, że pasty wybielające są złe dla naszych zębów, bo mają dużo substancji żciernych. Ja uzywam ostatnio [usunięto_link], a jakiż czas temu delikatnie rozjasniłam zeby chemicznie u dentysty. Efekt był przez długi czas mimo, że moje zęby szybko żółkną. Zabieg nie był drogi, a efekt wystarczający. Podonmo taki zabieg jest lepszy niz codziennie tarcie szkliwa. Kolega-denstysta mi to powiedział, więc wierzę ; )

Anna_N
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Biała perła 🙂

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

uzywalam kiedys bialej perly ale nie mialam sily do trzymania tych nakladek na zębach. tzn nie mowie o pascie tylko żelu z nakladkami. szukalam pasty do zębow, ale chyba ja wycofali. obecnie uzywam azjatyckiej pasty do zębow Darlie i bardzo ladnie sciaga brzydki kolor z zębów 🙂 wiec polecam 🙂 ale slyszalam tez dobre opinie o pascie Ajona, podobno bardzo tania i latwo dostepna w aptekach, stosowal ktos?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Najlepsza PASTA WYBIELAJĄCA do naszych ząbków :)"

Przewiń na górę